bols2 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 POSIADACZE SIMKÓW TO PTYMISCI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 POSIADACZE SIMKÓW TO PTYMISCI :PCzemu tak sądzisz i co to znaczy na początek bo w żadnym słowniku nei moge znaleźć tłumaczenia tego słowa. Simson ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 domyslam sie ze chodzilo o optymistow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 jak chcesz mieć simsona scigacza to se kup tego http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting a nie bedziesz przerabiał na cuda niwidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 hehe widze ze zow na forum ten nurt wiejskiego rasowania (krzywdzenia) motorowerow : > dajcie sobie spokoj. p.s. to zdjecie tam wyzej mialo mnie przekonac czy to bylo tak na zarty ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Sądze tak po opowiesci Z3USa z tymi 100 :P Oraz po wierze niekturych ze simek moze być rasowym scigantem :P PS CO do ptymistów to ICE PL dobrze sądzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 blagam nie bawmy sie w dzieci ze skuterkami ktore prosza by im w servisie o 10 koni moc podniesli :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ten pomysł to już żeczywiście jakaś chora sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 blagam nie bawmy sie w dzieci ze skuterkami ktore prosza by im w servisie o 10 koni moc podniesli Gościu wykopujesz kolejny temat z podziemi :!: Daj sobie spokój bo już naprawde ludzie siły nie maja :!:Jak chcesz prowadzic dalej wykopaliska to bardzo prosze przegladaj i najstarsze tematy ale na miłosc boska nie komentuj ich wiecej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Mała pomyłka. Ta strona to : simson.xp.plKiedyś miałem plan zrobić coś z mojego simsona ale to by była tylko wiocha:D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Simson scigacz ? buahahahahhahahahahahahahah :) www.wiejski.tuning.prv.pl (albo jakos tak)ale mysle ze z simka do sie zrobic przyjemne endurko (ale dla wygladu na asfalcie a nie do skakania) ,jakies wyzsze zawieszenie ,wydech od modelu enduro ,inna kiera ,blotnik tez ten plastikowy wysoko i moze bedzie to ok wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mówisz masz http://www.oechsen.de/tuningbude/bilder/galprojekt.htm to sie nazywa tuning niemcy jak chca to potrafia cos zrobic max wypasiony simek no ja bym zmienil tylko kierownice bo nie wyglada zbyt atrakcyjnie :D PS.foty na dole sa naj aktualniejsze i naj atrakcyjniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 http://www.oechsen.de/tuningbude/bilder/galprojekt.htm God... widzisz i nie grzmisz - to jest ladne?! Za chiny bym tego czegos nie dosiadl ... JAK JUZ SIMSON - TO TYLKO W ORGINALE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Heh szczerze wam powiem ze jak takie coś widze to nie wiem czy śmiać sie czy płakac :lol: Co wy chcecie z tych simsonów wyciągnąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Ostatnio widziałem na allegro dwa Simsony na allegro przerobione na scigacza. Nie wiem może je ktoś widział takie zielone. W tytule było napisane Simson Bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi