oldmotorsss Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 witam w koncu doczekalem sie poskladania mojego klr 250 nowy cyl tlok zawory itp (nie chce mi sie pisac). Odpaliłem moto i na poczatku byl problem z ustawieniem obrotow(trzymal albo za wysokie lub spadaly az gasl) cos tam regulowalem i mozna powiedziec ze jakos chodzi lecz nie w tym problem jak jade moto ciagnie strasznie od dolu i ma moc lecz przy polowie obrotow jak mu depne przerywa jakby "odciecie zaplonu" cos dokladnie przerywa i moto nie chce isc i sie meczy jednak jak dluyzej przytrzymam na tym "odcieciu" z przepustnica otwarta na maksa wkreca sie na te "gorne obroty" i nic nie dlawi. Gaznik czyscilem przed odpalaniem wiec to raczej wykluczam nie wiem czy to z powodu zbyt duzej dawki powietrza czy cos i jak to naprawic. Dodam jeszcze ze moto jak stoi na biegu jalowym po dodawaniu gazu nie muli i nie "przerywa" . Jak to wszystko wyregulowac aby moto fajnie chodzilo na obrotach i nie gaslo oraz aby szlo po dodaniu gazu do konca??? pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Oddaj do warsztatu zeby ci gaznik wyregulowali.Bawienie sie teraz w zgadywanke co jest nie tak, bez mozliwosci nawet zobaczenia i uslyszenia motocykla to czysta ruletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Jaki jest kolor świecy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi