LORD VADER Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Cze.Czy ktoś oglądał i macał tą szadołkę ? http://otomoto.pl/honda-vt-vt500-shadow-vt-500-M3273233.html Uczucia mam mocno mieszane , złaszcza po krótkiej rozmowie z posiadaczem .... Może ktoś , oczywiście nie za darmo , rzuciłby okiem , choćby na silnik czy nie ubadziany w silikonie . Od jednego szadołkoposiadacza to wprost usłyszałem że miała szlif wału , za szczerość Panu serdecznie dziękuję tym bardziej że ze Szczecina :laugh: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Szadołke se odpusciłem po obejrzeniu fotek z bliska . Za duzo za szybko wypucowanej rdzy a wiem jak takie moto wygląda po roku . Zreszta chętny sie znalazł , z tego co widze . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borax Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam, chciałbym podłączyć się pod temat. co sądzicie o tym sprzęcie: http://otomoto.pl/honda-shadow-M3407552.html ? Jak w ogóle wygląda sprawa z częściami ? Pytam pod kątem ewentualnych późniejszych napraw/serwisów. Rok 1984 był już trochę dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 części NIMA i NIE BEDZIE :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borax Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czyli jak przyjdzie wymienić lub naprawić cokolwiek, to leżymy i kwiczymy ?W końcu trochę ludzi na tym jeździ, chyba jakoś da się to moto serwisować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 części NIMA i NIE BEDZIE :biggrin:Hondy się nie psują, to po co Ci części ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czyli jak przyjdzie wymienić lub naprawić cokolwiek, to leżymy i kwiczymy ?W końcu trochę ludzi na tym jeździ, chyba jakoś da się to moto serwisować ? Jak się da to się serwisuje i problemów nie ma ale trzeba dać Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borax Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 OK, dzięki za odpowiedzi. Czyli jak rozumiem "na ogół jest dobrze, ale..." ?A coś szczególnego, na co powinienem zwrócić uwagę ? Jakieś typowe usterki ? Może trochę marudzę, ale sami rozumiecie, lepiej wiedzieć przed faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 OK, dzięki za odpowiedzi. Czyli jak rozumiem "na ogół jest dobrze, ale..." ?A coś szczególnego, na co powinienem zwrócić uwagę ? Jakieś typowe usterki ? Może trochę marudzę, ale sami rozumiecie, lepiej wiedzieć przed faktem nie dotyczy jeżeli jest prawidłowo serwisowany Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi