chotnik Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam,udało się kupić wymarzone malowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Świetna! :D ja też uwielbiam to malowanie :D Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Rzeczywiście rodzynek :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wyjątkowo ładna! Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Pogratulować- piękna maszyna. Kolorystycznie kojarzy się z pobytem nad wodą :D Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 a mi z cukierkami ICE'ami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zaje..ste to malowanie. Szczerze mówiąc to nie widziałem takiego. Ogień! ;)Oczywiście gratulacje Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi