rafael Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Więc kup DRZ400E i masz po problemie. W miarę tani serwis, 49 koni przyjemne zawieszenie i waga kilka kg większa niż EXC 4T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSW Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie podoba mi się DRZ. Zostaję przy pierwszej decyzji. EXC 450. Moc w sam raz i prowadzenie też. Myślałem jeszcze o crf 450, ale chyba za bardzo narwane.; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Dobrze robisz. CRFami 450 u nas latają w enduro i dają radę, ale takiej mocy nie idzie wykorzystać w trudniejszym terenie nawet jak jesteś dobrym zawodnikiem, dopiero gdy wyjedzie się na łatwiejsze odcinki mozna cokoliwek odkręcic. Często przy małych prędkościach trzeba tez pomagac sprzęgłem bo silnik lub se zgasnąć gdy dasz gazu z wolnych obrotów przy duzym obciążeniu, co nie występuje w ogóle w exc 450/525. Edytowane 4 Lipca 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSW Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Dzięki Panowie za rady. Po zakupie dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi