maxikaz72 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 witam.mam bandita z 2009r. gsf650s K8 na wtrysku.problemem jest, ze gdy moto sie zagrzeje to traci moc gdy dodaje gazu, natomiast gdy odpuszczam manetke gazu moto sie podrywa do jazdy.przy tym duzo pali, czy ktos moze podjac temat i cos doradzic jesli sie z podobnym chochlikiem spotkał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Filtr powietrza czysty/wymieniany ? Błędów nie wyślwietla? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Filtr powietrza czysty/wymieniany ? janosikkk - powiedz mi kiedy Ty ostatnio spotkales sie z przypadkiem tak brudnego filtra powietrza (w motocyklu szosowym), ze powodował zla prace silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 no wlasnie jak tam z bledami, przyczyn moze byc wiele w pierwszej kolejnosci sprawdzilbym TPS...pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onejroz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie ma mocy w całym zakresie obrotów, czy do pewnych obrotów jedzie dobrze, a dopiero potem zaczyna słabnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 janosikkk - powiedz mi kiedy Ty ostatnio spotkales sie z przypadkiem tak brudnego filtra powietrza (w motocyklu szosowym), ze powodował zla prace silnika?Ostatnio 4 lata temu , jak rzuciłem komercyjne grzebanie przy moto . TO jest najprostsza do sprawdzenia rzecz , tak samo jak TPS . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 jak znam bandziory to sprawdziłbym pompę paliwa i oba filtry paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi