Marek Witkowski Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 W związku z żywą dyskusją dotyczącą mojego ostatniego projektu : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152757-gsx-f-600-1998-karbon-3d-aligator/ informuję , że po niedzieli kończę składanie nowego odrestaurowanego po lekkim ślizgu . Dodatkowo wymienione napędy zębatki , Łańcuch itp :) Proszę o opinię - na razie foty z prac - efekt w poniedziałek :) Nie stety nie mogę dodawać zdjęć - jeżlei ktoś w moim imieniu może to wrzuce mu na maila - dzięki za pomoc. Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 ja mogę wrzucić nie ma problemu :wink: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 ja mogę wrzucić nie ma problemu :wink: dzieki to daj swój email koleszko pokażę wam przed i w trakcie a po niedzieli REAL :) Jack wrzuci Wam zdjęcia byście zobaczyli motocykl z dnia zakupu - tragedia wygląd - jak traktor z dawnego ZSRR użytkowany do dziś w kazachstanie. a teraz : Nowe tarcze , Łańcuch , ZębatkiChcę by te motocykle trafiały do rąk ludzi którzy będą je trzymali przez lata . W pełni odrestaurowany – pełen serwis – nowy łańcuch i zębatki tak wychodzą ode mnie motocykle. Polski Salon 1998 r. – w stanie z zakupu oraz z prac + ... efekt za 2 dniZwróćcie uwagę na złoty kameleon wychodzący tylko w dni słoneczne nawiązujący do oryginału. Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ja po sezonie też planuje białą perełę, z czarnymi wstawkami :) biała perła robi robotę! Ja bym psiknął wydzior w macik czarny, ale to takie moje zboczenie he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Śliczny, będzie do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 a mi się widział w tej matowej folii jak był obklejony (oprócz aligatorowego baku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Śliczny, będzie do sprzedania? Będzie ja robie je by jeździły dalej - w sumie juz jest ponieważ jest gotowy . jutro wrzucę foty gotowego.Zajebiście wyszły tytanowe elementy jak spód , uchwyt , ciężarki i niespodizanka - oryginalna porysowana bo oryginalna Suzuki 1998 r szyba czołowa zrobiona w TYTANIE Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, przesyłam link na dźwięk :) za chwilę zmniejszę zdjęcia i wrzucamy !!! Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Witkowski Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Cytuj www.xelement.plwww.allegro.tvwww.topcanal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wydzior piękny, malowanie świetne.Dla mnie tylko za dużo białego, na pewno tłumik i kolektor bym psiknął w mat, felgi też koniecznie, i jeszcze jakieś wstawki czarne np kierunki w czerń (oczywiście sensownie to zrobić żeby barwa pomarańczowa została przy włączonych kierunkach) czy jakiś napis suzuki w czerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Właśnie, daj mu naklejki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie, nie obraźcie się, ale ileż można spuszczać się nad GSX-F? Przecież nie jest tajemnicą, że ten model to stylistyczna klęska w każdym calu. Nawet jakby go złotą nicią opleść, to i tak będzie dalej jajko... Jestem na nie. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Na pewno lepiej niż poprzednia wersja. Ale coś kiepsko jest spasowany ten panel między szybką a lampą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi