Steve Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Chodzi raczej o szlifowanie specjalnym przyrządem (też na tokarce), toczenie to amatorszczyzna :) Cytuj Szkiełkowanie, piaskowanie, polgrid. Wrocław. Info PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jeśli tarcza trzyma wymiar, a jest zardzewiała, lub nierówno zdarta przez klocek nie ma przeciwwskazań żeby ją przetoczyć, oczywiście mówię o tarczy samochodowej. zapominasz że to forum motocyklowe ?Taczki na 4 kołach nas nie raczej interesują :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Odniosłem się tylko do postu wyżej. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Taczki na 4 kołach Dobre :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 to wszystko co powyzej to b.wazne dywagacje,ale ja bym chcial wiedziec kto nie regeneruje czy ....ozywia tarcze hamulcowe,tylko kto umie przeszlifowac tarcze? W mojej BMW R80 mam jedna tarcze,chce zalozyc druga i ta druga jest od GS-a i trzeba ja 2-3mm odchudzic czyli zdjac nadmiar i jak wiemy toczenie nie wchodzi w rachube.Czyli zanim znowu zaczniemy polemiki o wyzszosci sw.BN. nad WN to niech sie wypowiedza Ci co .....wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi