tiger666 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 ktoś orientuje sie kiedy nastepny trening w Białej Podlaskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na razie nie ma terminów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 https://www.facebook.com/events/1409173509411048/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 O, a wczoraj jeszcze nic nie było. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tylko z tego co widzę to nie organizuje moto-sekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Myślałem że Automobilklub Lubelski i Moto Sekcja to to samo. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) 7 czerwca byłem w Białej Podlaskiej pooglądać treningi. Za dużo uczestników tam nie było. Rzekłbym, że było kameralnie. Rozpoznałem Rinasa na ZX6R, Facet na Daytonie 675 wymalowaną we flagę Wielkiej Brytanii wymiatał niesamowicie.W wyścigu "amatorów" gościu na GSX-R600K4, zahaczył dźwignią zmiany biegów na zakręcie o nawierzchnię. Zawsze myślałem, że jest to niewykonalne.Startowało, też kilka CBR-ek takich jak moja (2007r-). Z moich obserwacji wynika, że tylny seryjny amortyzator nie daje rady. Na nierównym zakręcie ostro "pompuje", a przecież tam maszyna powinna być stabilna.Wszyscy startowali na wyścigowych oponach z homologacją do ruchy (czasem bez). Czy na tym lotnisku nie dały by rady np. Bridgestony S20, Pilot Sporty, czy Diablo Rosso? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez samolot Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi