Sherman Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A ja uważam, że nie do końca jest to "wyzyskiwanie", bo kto daje busa, ten musi go utrzymać, musi w nim wymieniać oleje i filtry i przeważnie jeszcze bawić w się w całą logistykę typu "po tego trzeba podjechać tu, po tego trzeba podjechać tam", a potem rozwieźć całe towarzystwo. Załadowany bus pali od 10 do 15 litrów ON, więc nie wiem, skąd bulwers. Jak ktoś nie chce korzystać, to niech jedzie sam i tyle, jaki problem? Ja rozwiązałem problem w ten sposób, że na bliskie treningi latam po taniości osobówką z przyczepką, a jak dalej i z noclegiem to biorę busa. Dobry patent, chyba najlepsze rozwiązanie wypracowane przez kilka lat zabawy :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Moim zdaniem koszty eksploatacyjne to sprawa właściciela, tym bardziej że nikt nie używa samochodu tylko na dojazdy na tor. Jak kogoś nie stać to zawsze może sprzedać i podczepiać się pod innych. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 idąc tym tokiem rozumowania jak kogoś nie stać na własny transport tylko chcę się przytulić to też powinien dać sobie spokój bo to drogi sport :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wolny kraj wolne ceny, Nie mam nic do tego czy gość bierze 50 czy 250 ...Jeden chce podzielić koszta dojazdy po co ma wydać np 200 na paliwo przyczepke olej... jak może wziąśc po pół z kimś zawsze taniej a jechać i tak musi. A drugi robi z tego interes i z faktycznych kosztów np 400zł weźnie kilka sprzętów i zarobi całkiem niezłą kasę "Grzesiu bój sie bo ceny rosną hehe" ps często widze jak ktoś przyjezdża sam przyczepką bo nie ma chętnego by sie do paliwa dorzucić a co mowić o takich kosztach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 YUBY bo Ty samolub jesteś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja też już jeżdżę sam bo jak się kiedyś z kimś zabrałem to mi potem klucze zginęły, tak że kiepski interes. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nasadkowe :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja ma jakies francuzy lekko pordzewiale, do dnia dzisiejszego nikt sie nie zglosil a ja nie do końca pamiętam czyje Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Tomek, nie ten wyjazd miałem na myśli, spokojnie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jest nieźle w tym roku, szkoda że są innego rodzaju trudności. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 W związku z torem? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Tak, stąd brak póki co jazd z motosekcją w czerwcu. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A co to za trudności? Pytałem Artura Lisa o jazdy w tę niedzielę i odpisał że może będą od 13-14ej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nie idzie się dogadać z władzami lotniska, ciągle jakieś problemy, szkoda gadać jakiego typu Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pewnie chodzi o kasę. Szkoda. Natomiast ciekawe jest że na facebooku zapraszali na jazdy 6-go czerwca, i to post był z 31 maja, a jak patrzyłem dzień wcześniej to nic nie było. Artur też mi nie odpisał na maila i w końcu nie pojechałem. W każdym razie tym kalendarzem na ich stronie to chyba nie ma się co sugerować tylko trzeba śledzić stronę fb. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi