MatMax78 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Czy na tym torze są ograniczenia dB, jakieś limity, sprawdzają to w jakiś sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 tam jest "normalnie ";) poza ancfaltem, który jest z dupy...ciekawe jaka nitka w tym roku, ostatnio była typu stop&go niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Może by tak rzucić temat na tej stronie z inwestycjami i zbiorka kasiory na polatanie dziur? Taki stary traktor z ekologiczna 'fabryka asfaltu' chyba nie kosztuje majątku. A to jeden dzień roboty. Albo niech organizatorzy polataja i wlicza sobie dyche do każdej wejściówki - to ma chyba wiekszy sens. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Myślałem że tak jest ale chciałem się upewnić. :)Tak myślę o tym Jacku, pisze i myśli że tak naprawdę gówno wiemy na temat sytuacji na torze Poznań, może tak jest ale mam pytanie dla czego tu się da, poza tym zaangażowane są władze, cytuję"No to ruszamy:już mamy potwierdzenie rezerwacji terminów i dopięte umowy między lotniskiem, Automobiklubem Lubelskim i Prezydentem Miasta Biała Podlaska, który objął Honorowym Patronatem cały cykl imprez organizowanych przez nas na terenie Lotniska w Białej."a w Poznaniu jest tyle przeszkód itp. ?Jeden z naszych forumowych kolegów, chyba przemek96, wkleił wydruk poziomu hałasu wokół terenu toru Poznań, nie pamiętam ale chyba hałas oscylował w granicach 50-60dB. To nie są bardzo duże argumenty, że nie o to w tym wszystkim chodzi ? Czy naprawdę aż tak się mylimy i nie znamy sytuacji ?Nie chcę Jacka w żaden sposób atakować ale chcę żeby spojrzał na to wszystko z innej strony, z naszej strony, strony zwykłego człowieka. Edytowane 27 Lutego 2015 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Mamy dwóch organizatorów w tym roku i o ile w tt o24 nitka się nie zmieniła, jest taka jak w tamtym roku, to w moto sekcji wygląda zupełnie inaczej. Był już ktoś? Jak to wygląda w praktyce? Jak asfalt? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 tam jest "normalnie ";) poza ancfaltem, który jest z dupy...ciekawe jaka nitka w tym roku, ostatnio była typu stop&go niestety Z dupy to jest fakt braku jakichkolwiek miejsc w polsce wschodniej-centralnej do w miare sensownej jazdy, gdzie można uzyć innego biegu niż 2-ka. Osobiscie to ciesze się z faktu, że znajdują się ludzie, którzy poświecają swój czas, pieniądze, zaangażowanie do stworzenia warunków, w których bezpiecznie można sobie pozapierdalać. Mamy dwóch organizatorów w tym roku i o ile w tt o24 nitka się nie zmieniła, jest taka jak w tamtym roku, to w moto sekcji wygląda zupełnie inaczej. Był już ktoś? Jak to wygląda w praktyce? Jak asfalt? Jeździłem w tym roku. Nitka w O24TT miała się zmienić, ale chłopaki wycofali się z organizaji. Obecnie są jazdy z moto-sekcją, nitka daje radę. Zresztą jaka by nie była to mi i tak by się podobała, bo najważniejsze, że JEST gdzie pojeździć za rozsądne pieniądze. Za cały dzień zapłaciłem 100zł. Tu filmik, który nakręcił jeden z uczestników treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tu trochę lepszy pogląd na nitkę: http://www.moto-sekcja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=262&Itemid=75 Najważniejsze że już nie jeździ się po betonkach. Pewnie się wybiorę w czerwcu bo Jastrząb już podrożał. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 W tą sobotę miałem okazje odwiedzić Białą, bardzo dobrze mi się jeździło. Motocykl świetnie się sprawował, szczególnie zadowolony jestem z zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 30 maja ktoś jedzie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nikt? Pogoda zamówiona. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No jak nikt jak jadą :)jak by jeszcze kto miał miejsce z wawy na przyczepce to kolega chciał sie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja planuję wypożyczyć przyczepkę ale mam takie auto że chyba bałbym się ciągnąć dwa motocykle (silnik 1.2 benzyna 60 koni). Szczerze to też wolałbym się dołączyć do kogoś kto ma wolne miejsce. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No niestety ja mam miejsce zajęte a chętnych dużo :-)Na fb .wyjazdy na tor " ktoś się ogłosił ze z wawy jedzie transport ale sporo biorą 160zl od moto z kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Bo chcą pojechać i wrócić za friko. Takich to trzeba olewać ciepłym moczem bo się nauczą że wyzyskiwanie innych zapaleńców torowania jest ok. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ta takie już nabijanie kasy .jakiś podział. Kosztów ok ale nie by zaraz.zarabiać na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi