Skocz do zawartości

Biała Podlaska - treningi, wyścigi

Sikor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może by tak rzucić temat na tej stronie z inwestycjami i zbiorka kasiory na polatanie dziur? Taki stary traktor z ekologiczna 'fabryka asfaltu' chyba nie kosztuje majątku. A to jeden dzień roboty. Albo niech organizatorzy polataja i wlicza sobie dyche do każdej wejściówki - to ma chyba wiekszy sens.

Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.pl

Automatyzacja produkcji, kartoniarki

Myślałem że tak jest ale chciałem się upewnić. :)

Tak myślę o tym Jacku, pisze i myśli że tak naprawdę gówno wiemy na temat sytuacji na torze Poznań, może tak jest ale mam pytanie dla czego tu się da, poza tym zaangażowane są władze, cytuję

"No to ruszamy:
już mamy potwierdzenie rezerwacji terminów i dopięte umowy między lotniskiem, Automobiklubem Lubelskim i Prezydentem Miasta Biała Podlaska, który objął Honorowym Patronatem cały cykl imprez organizowanych przez nas na terenie Lotniska w Białej."

a w Poznaniu jest tyle przeszkód itp. ?

Jeden z naszych forumowych kolegów, chyba przemek96, wkleił wydruk poziomu hałasu wokół terenu toru Poznań, nie pamiętam ale chyba hałas oscylował w granicach 50-60dB. To nie są bardzo duże argumenty, że nie o to w tym wszystkim chodzi ? Czy naprawdę aż tak się mylimy i nie znamy sytuacji ?

Nie chcę Jacka w żaden sposób atakować ale chcę żeby spojrzał na to wszystko z innej strony, z naszej strony, strony zwykłego człowieka.

Edytowane przez MatMax78

• 2 miesiące temu...

Mamy dwóch organizatorów w tym roku i o ile w tt o24 nitka się nie zmieniła, jest taka jak w tamtym roku, to w moto sekcji wygląda zupełnie inaczej. Był już ktoś? Jak to wygląda w praktyce? Jak asfalt?

Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.pl

Automatyzacja produkcji, kartoniarki

tam jest "normalnie ";)

poza ancfaltem, który jest z dupy...

ciekawe jaka nitka w tym roku, ostatnio była typu stop&go niestety

Z dupy to jest fakt braku jakichkolwiek miejsc w polsce wschodniej-centralnej do w miare sensownej jazdy, gdzie można uzyć innego biegu niż 2-ka. Osobiscie to ciesze się z faktu, że znajdują się ludzie, którzy poświecają swój czas, pieniądze, zaangażowanie do stworzenia warunków, w których bezpiecznie można sobie pozapierdalać.

Mamy dwóch organizatorów w tym roku i o ile w tt o24 nitka się nie zmieniła, jest taka jak w tamtym roku, to w moto sekcji wygląda zupełnie inaczej. Był już ktoś? Jak to wygląda w praktyce? Jak asfalt?

Jeździłem w tym roku. Nitka w O24TT miała się zmienić, ale chłopaki wycofali się z organizaji. Obecnie są jazdy z moto-sekcją, nitka daje radę. Zresztą jaka by nie była to mi i tak by się podobała, bo najważniejsze, że JEST gdzie pojeździć za rozsądne pieniądze. Za cały dzień zapłaciłem 100zł.

Tu filmik, który nakręcił jeden z uczestników treningu.

• 2 tygodnie później...

Ja planuję wypożyczyć przyczepkę ale mam takie auto że chyba bałbym się ciągnąć dwa motocykle (silnik 1.2 benzyna 60 koni). Szczerze to też wolałbym się dołączyć do kogoś kto ma wolne miejsce.

Why... So... Serious