waldivv Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 waldiwto aż tak go zmienili ??? wg tego co rozrysowałeś to nie wiele ma w spólnego z tym co było, przede wszystkim start meta jest w innym miejscu i inny kierunek jazdy :)he trzeba będzie niebawem odwiedzić zobaczyć jak to w realu :) Limo napewno kilka razy będziemy się tam wybierać ja przeważnie z gregorem latam ale mam chętnego z przyczepką to jak coś będziemy się odzywać Zgadza się właściwie to ma tylko wspólne 3 proste i 1 zakręt. Po pierwszych jazdach w ogóle mi nie leżał. Po 1 dniu już było lepiej, a po tym weekendzie spodobał się :p nieśmiało dodam, że w wyścigu łączonym z 1000cc udało mi się dojechać na 4 pozycji :D ...a i nie pochwaliłem się, zmieniłem sprzęta :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ktoś gdzieś coś planuje na ten weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Oczywiscie, jeśli poskładam r6 to przyjezdzam w sobotę i niedziele, a jeśli nie, to też przyjade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Powtarzam zapytanie sprzed 2-ch tygodni.Wybiera się ktoś z W-wy w najblizszą niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samjar Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Powtarzam zapytanie sprzed 2-ch tygodni.Wybiera się ktoś z W-wy w najblizszą niedzielę? ja najprawdopodbniej w sobotę. start zalesie górne dodaje, że mogę zabrać kierownika z motocyklem Edytowane 22 Maja 2014 przez samjar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ja sobota niedziela, ale przyczepka załadowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ja najprawdopodbniej w sobotę. start zalesie górne dodaje, że mogę zabrać kierownika z motocyklemNiestety w sobotę mam zawody w W-wie.Gdybyś jednak jechał w niedzielę proszę o pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Chciałbym się wybrać na te treningi, ale powiedzcie mi jak tam jest z nawierzchnią - na jutubach widzę, że są np. dohamowania na płytach betonowych, jest trochę dziur w asfalcie... Idzie tam w miarę komfortowo pojeździć czy przyczepność jest kiepska i cały czas telepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Na necie widziałeś pewnie starą nitkę. Teraz jest nowa. Jest tylko jedno hamowanie na płytach, ale bez problemowe. Asfalt ma dobrą przyczepność, nierówności jasne, że są, ale czego wymagać od infrastruktury lotniska. Ogólnie tragedii nie ma. Ja sie wybieram na sobotę i niedziele pod warunkiem, że złoże sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ok, w takim razie jedzie ktoś z Wawy, Mińska Maz. lub ich okolic na 08.06 (niedziela)? Jeśli ktoś by jechał i miał miejsce to chętnie się zabiorę i podzielę koszty transportu (z Wawy jedzie się przez Mińsk więc jestem po drodze). Jak nie to sam biorę przyczepkę i mogę ew. kogoś zgarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dziś odebrałem zawias, okazało się, że półka się skrzywiła i ośka koła. Lagi proste. Ufff. Dziś planuje złożyć maszynke i jutro przyjechać do Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Rycerz Jedi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pełna abstrakcja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 leci ktos na sobote? leci ktos na sobote? Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zdecyduj się czy lecisz do Lublina czy Białej :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi