zakan Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) A co, zmieniłeś gumy? A czemu nie superbike? p.s. ma być dobra pogoda, to może i ja się wybiorę? Edytowane 12 Września 2012 przez zakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bo się skończyły.Zakan jedziesz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jest robota do zrobienia, trzeba jechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No dla przyjemności tam nie jedziemy, tylko się umordować i spałować sprzęty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) No dla przyjemności tam nie jedziemy, tylko się umordować i spałować sprzęty:) Właśnie! I całą sobotę będę musiał pucować sprzęta na wyjazd :) Edytowane 12 Września 2012 przez zakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To dawaj go jutro do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzxr Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dzieki chlopaki za info jutro wplacam kase i sie pisze tez na tą wycieczke. Ten sezon tez latam w najwolnieszej grupie szczegolnie na torze ktorego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Leci ktoś na kołach z Warszawy lub ma miejsce na przyczepie/w busie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzxr Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Leci ktoś na kołach z Warszawy lub ma miejsce na przyczepie/w busie?Ja lece na kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja lece na kolach Lecimy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzxr Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Lecimy razem?Wiadomo :D zglosiłes sie juz? Edytowane 13 Września 2012 przez tomekzxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jutro rano sprawdze jeszcze pogode i wysyłam zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzxr Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jutro rano sprawdze jeszcze pogode i wysyłam zgłoszenie.Sprawdzam od poczatku tygodnia i ma byc sucho i z 18-19stopni wiec calkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Sprawdzam od poczatku tygodnia i ma byc sucho i z 18-19stopni wiec calkiem ok. Jak będzie sucho i 18 to lece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Czy mam jeszcze raz przepisac mój pierwszy post? wracałem z imprezy na lotnisku , spieszyło mi się więc odpusciłem sobie wyścig 'litrów'' Motocykl z numerem startowym ''39'' na owiewce scigal się z innym motocyklem bez numeru przez miejscowosc DubówWyprzedzał ''na trzeciego '' w terenie zabudowanym zarówno jeden i drugi Czy jest tu coś nie do zrozumienia? Do tej pory dowiedziałem się że promujecie takie zachowanie ( narażanie życia i zdrowia innych użytkowników drogi) a mnie potępiacie Jesli będzie to potrzebne mogę sie przedstawicBędę na lotnisku za dwa tygodnie więc możemy porozmawiać w cztery oczy , nie widzę problemuMoże rzeczywiscie czegoś nie rozumiem? Kurde może to ja byłem, popiłem trochę w czasie zawodów i nie pamiętam jak wróciłem do domu. Zaraz zejdę do garażu sprawdzę jaki mam numerek na motocyklu. Z góry przepraszam, po wódzie zawsze mi odbija. Edytowane 13 Września 2012 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi