songoku Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) no baaa!!! bez paddock girls to nie wyścigowanie...hahaha :laugh: Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No i kto jedzie jeszcze a kto nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sherman i ja będziemy na pewno, reszta nie wiam. My jedziemy już dzisiaj po południu i wracamy w niedzielę po wyścigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A o której jedziecie i gdzie sie zaczymujecie w BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 jeszcze z Jackiem nie uzgodniłem. Ja będę gotwy o 18 na wyjazd z ursusa. Ustawiamy się na stacji paliw zaraz jak się zjedzie z tego następnego mostu za węzłem marsa. Po prawej jest chyba BP czy cos takiego. Tam ładujemy mojego bajka i lecimy do Białej. Ja biorę namiot i śpimy na miejscu. Jak będzie piździło to się do wieży przeniosę. Mamy grilla, stolik, leżaki i dobre humory :) Zapraszamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wojtczak Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A leci ktoś w niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jakby ktoś miał transport to wstępnie moge się podłączyć na niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jak się nie zgruzujemy jutro, to w niedzielę też będziemy latać ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ty weź nie pier...l, bo musisz mieć moto na przyszły weekend :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja z VARTASem na sobotę na cały dzień przyjedziemy (na kółkach) - w razie czego znajdzie się miejsce, żeby podrzucić bagaże? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 no jaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W takim razie - do jutra! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ty weź nie pier...l, bo musisz mieć moto na przyszły weekend :) . Postaram się mieć to na uwadze, szczególnie, że z myślą o przyszłym łikendzie musiałem wydać tyle kasy, że głupio by było nie pojechać. Pytanie, co w sytuacji deszczu? Na slicku daleko nie zajadę. To znaczy nawet wiem, jak daleko: do pierwszego winkla ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zaklinamy pogodę, już nie mamy wyjścia ...Ty chcesz za tydzień na tych slickach jeździć? One Ci nie wytrzymają więcej jak wolne treningi, nie ma nawet opcji na więcej. Musisz mieć więcej opon. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To ja też pojade, skoro mówicie że tam aż tak fajnie.Można śmiało upalać, dwa gruzy mogę zwieźć do wawy w niedzielę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi