janek dzbanek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ......2009, 20tys km. Na razie się przyzwyczajam, jakoś jak mam 5 tys obrotów to już mi się wydaje, że pora zmieniać bieg, więc zmieniam. Pewno muszę się oswoić z tym, że to 'wysokoobrotowy' motór, nie spokojny jak mój poprzedni (kawasaki 250). Na gorąco jedna fotka, więcej jutro. No i dobrze, że można w Południowej Karolinie jeździeć bez kasków, bo przy 240 wcale mi nie wyginało do tyłu i na boki łepetyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) No jak? Miałeś napisać na priva jakbyś zaproszenie potrzebował, ale cisza była. W sobotę więcej fotek z kumpelkami na moto. Edytowane 31 Maja 2012 przez janek dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 No i dobrze, że można w Południowej Karolinie jeździeć bez kasków, bo przy 240 wcale mi nie wyginało do tyłu i na boki łepetyny. :DA w krótkich spodniach jechał? Co by komfort był. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czekam na sobotnie fotki.Gratulacje janku dzbanku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 W krótkich, bo tak akurat wyszło, ale ciężko było na początku, bo czarna i bak się nagrzał w tym tropikalnym słońcu i w nóżki parzyło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Gratulacje. ps.Jak ja Ci zazdroszcze tego klimatu.......ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 a co z tatuażem? ninja z cebrzykiem się przecież gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 a co z tatuażem? ninja z cebrzykiem się przecież gryzie ha, ha, coś wymyślę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 mała sugestia - łatwiej zmienić naklejki na moto niż tatoo na ciele :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 no Janku gratuluje :) z niecierpliwoscia czekam na zdjecia z sobotniej sesji :) a co do tatuazu to sie nie przejmuj, znajdziesz jeszcze miejsce na swym seksownym ciele gdzie bedzie widniam napis cbr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Janek, dołączyłeś do wybrańców :D Gratulacje! Czekamy z niecierpliwością na sesję zdjęciową :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czekam na sobotnie fotki.Gratulacje janku dzbanku ;)Ee tam , u nich to na TriveThru pada pytanie : A do tego kubełka to podwójne frytki czy 600rr :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Uuulala !!! Gratulacje :D Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ... ciężko było na początku, bo czarna ... Przecież z Twoim doświadczeniem...;) Gratuluję Janku, czekam na nowe portorykańskie tatoo! Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Poka poka więcej fotek i napisz co tam słychąc w ogóle w US oprócz jeżdzenia bez hełmofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi