Żurek Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Za MZ nie przepadam, ale żałuje że nie miałem jak narazie okazi na takim dwusówie się przejechać. Ta tu wygląda jak wygląda, nowa przecież nie jest. Troche pracy bez spuszczania sie na detale i moto do jazdy jak znalazł. Tak patrząc na moje to zakup moto w 2t jest dobrym pomysłem, regulacji nie wiele, remąty częstsze ale prostota jak... A myślałem że jest odwrotnie, że kupie cos w 4T to będę mieć wszystko z glowy, że niby jak w aucie ech... Sie coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ciekawe jak stożek sprzęgła :P Klejony? spawany a może..... zmieniony wał i stożek się okaże ;p Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Super klimatyczny sprzęt o niepowtarzalnym dźwięku i zapachu. W dodatku niezwykle wdzięczny materiał do odrestaurowania i świecenia na festynach. Odpowiedzi na jakiekolwiek pytania dotyczące mz-ki szukaj na forum mzklub.pl . To świetna ekipa, skora do pomocy, ale nie lubią zakładania tematów po raz n-ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Strasznie zabiedzona no chyba że silnik igła,jeżeli nie to dałeś się nabrać. Na alegro za 2 tysi chodzą zajebiste sztuki, czasem dołożyć parę stów i mniej roboty będzie.ps.miałem taką 15 lat temu.....niebieskahttp://otomoto.pl/mz...1-M3181866.html Edytowane 21 Maja 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ale czasami właśnie o to chodzi, aby samemu to odrestaurować. Nie sztuka kupić sprzęt wyremontowany i postawić w gablocie ;) chorowałem za małolata na taką 251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dźwięk niepowtażalny, to prawda.Zapach właściwie też :)Ja zeszłego roku zabrałam jakiś przypadkowo zakupiony olej husqvarna do dwu-suwów którego dodaje się mało do paliwa i MZ-ka praktycznie przestała dymić i straciła sporo na kultowości zapachu Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ale czasami właśnie o to chodzi, aby samemu to odrestaurować. Nie sztuka kupić sprzęt wyremontowany i postawić w gablocie ;) chorowałem za małolata na taką 251Myślisz że ten sprzęt za 3 tyś nie potrzebuje renowacji,tamten jak ma silnik jak reszta moto to tylko grabarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 łysy nie panikuj :P nie każdego stać na hd, chłopak dołoży parę stówek i będzie miał extra sprzęt na wichure w cenie chińskiego g*wnianego skuterka z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Chce ją zrobić na glancyk i albo sprzedać albo zamienić. Chce mieć jakiś motorower ew. Motocykl na A1 sportowy. BO to zawsze inaczej sie patrzy na ściga i dźwięk przyjemny :) I ten niebieski bardziej do mnie przemawia doprowadź ją do stanu oryginalnego i poczekaj z nią kilka lat zobaczysz jak wzrośnie jej wartość. Po za tym to miła odskocznia czasem przejechać się takim sprzęciorem w dobie wszechobecnej japonii. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 łysy nie panikuj :P nie każdego stać na hd, chłopak dołoży parę stówek i będzie miał extra sprzęt na wichure w cenie chińskiego g*wnianego skuterka z tescoKto panikuje ja tylko zwracam uwagę że czasami dołożyć kilka setek daje większe oszczędności później. Coś wiem bo w 2002 jak nie miałem kasy na HD kupiłem Iża 49 za taka marną kasę i nie powiem ile mnie kosztowało żeby skompletować brakujące części. Na szczęście poszedłem po rozum do głowy i sprzedałem grata odzyskawszy kasę - tracąc tylko kupę własnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawwyy Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 niezły, wspomnienia wracają ;) Cytuj cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi