przemek96 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Wybiera się Ktoś na 300 zatacek do Horic ? Lub może Ktoś coś poradzić gdzie się najlepiej ulokować, gdzie są jakieś pola namiotowe, kiedy przyjechać(piątek? sobota?) (konrad1f poradzisz coś ?). Info też na roadracing.pl Edytowane 7 Maja 2012 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Ja wybieram się ze znajomymi. Lecimy w sobotę koło południa, może trochę później. Wszysto zależy jak nas z pracy powypuszczają. Z mojego punktu widzenia najlepiej jechać w sobotę. Zobaczysz wszystkie treningi. Po zakończeniu pakujesz się na pole namiotowe w "środku toru", przy padocku. Do miasta trochę daleko ale za to do lasu blisko a tam też dobre winkle są. No i w nocy blisko na imprezy. A tam się dzieje :biggrin: . Edytowane 9 Maja 2012 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Tak jak w temacie: Wyścigi motocyklowe na drogach publicznych300 ZATACEK w Horicach (CZ) 19.-20.05. 50 km od Kudowy- Zdroj wyścigi m.in. w klasach 600cc i 1000cc http://www.youtube.com/watch?v=1EYKiGMe78A&feature=related strona oficjalna: http://www.amkhorice...dy/300-zatacek/ pomocne linki: http://www.roadracing.pl/ Edytowane 9 Maja 2012 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Przypominam,ze w tym roku startuje w owym wyscigu nasz forumowicz ;)Znany jako M a D a F a K aWarto pojechac,i go dopingowac! Edytowane 9 Maja 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Przypominam,ze w tym roku startuje w owym wyscigu nasz forumowicz ;)Znany jako M a D a F a K aWarto pojechac,i go dopingowac! hehe nie wiedziałem, ze Daniel to MaDaFaKa :) Daniel wystartuje z numerem #87 w klasie "volan do 600ccm" na YZF-R6 w bardzo ciekawym malowaniu. Edytowane 9 Maja 2012 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No dobra to zapytam tutaj . ;) Kiedy tam warto podjechać (piątek czy sobota i zostać do niedzieli)? Są tam jakieś pola namiotowe ? Gdzie się ustawić ? Jedzie Ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 A płaci się coś za te pole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) No dobra to zapytam tutaj . ;)1.Kiedy tam warto podjechać (piątek czy sobota i zostać do niedzieli)?2.3 Są tam jakieś pola namiotowe ?3.Gdzie się ustawić ? 1.Wg mnie "im dluzej tym lepiej"...szczegolnie jesli czlowiek lubi napawac sie rykiem maszyn, rownoczesnie saczac czeskie piwo. 2.Jedno srednie pole namiotowe jest k. paddocku (chyba wlascicielami jest zwiazek kynologiczny)... a drugie (duze) przy odcinku lesnym, w miejscowosci Dachovy. 3. Caly tor jest ciekawy. Od profesjonalnie zrobionej lini start/meta, przez silnie zurbanizowany odcinek miejski po urokliwy fragment zlokalizowany w lesie.Przewyzszenie nitki toru jest znaczne, wiec jest pelno ciekawych winkli. Edytowane 9 Maja 2012 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Okej to być może zjawie się już w piątek wieczorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Okej to być może zjawie się już w piątek wieczorem ;) W piatek warto wpasc wieczorkiem na paddock i poogladac machiny...poki nie jest zupelnie "gesto".Mozna rowniez zapoznac sie z trasa (szczegolnie jesli przyjedzie sie wlasnym moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Przypominam,ze w tym roku startuje w owym wyscigu nasz forumowicz ;)Znany jako M a D a F a K aWarto pojechac,i go dopingowac! Kibicujemy wszystkim Polakom. :biggrin: Robert, Junak górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak dam rade to polece w sobote rano. Oczywiście doping dla kolegi zapewniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Przypominam,ze w tym roku startuje w owym wyscigu nasz forumowicz ;)Znany jako M a D a F a K aWarto pojechac,i go dopingowac! No to teraz trudno mnie będzie przekonać, żebym nie pojechał. Szukam towarzystwa :) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No to teraz trudno mnie będzie przekonać, żebym nie pojechał. Szukam towarzystwa :)Ja jadę niestety autem, ale na miejscu Holbe można obalić . Jakby co mogę robić za przechowalnie kasków itp :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi