Kamil999 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam , czasem , dosc czesto mam problem z odpalaniem motoru. Podczas odpalania ciezko go wrzucic na obroty ktore by utrzymal , wskazowka natychmiast opada i motor gasnie . Bywa i tak ze musze po 4-5 razy go odpalac . Gdy pojezdze troche i motor jest ''rozruszany '' odpala o wiele latwiej. Kolejna sprawa jest , chodz nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym wyzej ze czasami woogole nie dziala elektryczny starte/rozrusznik , dopiero tak jak w przypadku wyzej dziala normalnie po pokananiu jakies trasie , ale musze odpalac ''z kopa '' Motor zumi gr500 rocznik 2012 nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 kupiłeś pojazd nowy bez gwarancji? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Sprawdzałeś luzy zaworowe ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msgcrew Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Cześć. Może po prostu ładowanie aku zbyt słabe? Sprzwdź miernikiem. Mimo, że kopkę spotykamy coraz rzadziej to przydaje się czasami;) Wiem z doświadczenia ;) Jeszcze jedno...jak z regulacją gaźnika w Twoim moto? Może obroty biegu jałowego kijowo ustawione?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi