Lukki Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jeśli problem z pracą silnika nie jest zależny od włączenia się wentylatora tylko temperatury, to sprawdziłbym termostat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) wentylator wylancza sie z silnikiem, dziala tylko jak kluczyk jest na zaplonie Edytowane 4 Maja 2012 przez zielonookii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No to zaworki mogaprzepuszczać na goraco (znika luz zaworowy) . Włącz ręcznie (zrób sobie mostek na czujniku) wentylator jak bedzie się przegrzewał i powiedz czy uda ci się schłodzić silnik spowrotem do "połowy" wskaźnika temperatury. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 wlasnie odebralem motor z serwisu z regulacji zaworow i gaznikow bo tez myslalem to to pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 To go tam odstaw spowrotem. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 mam nawet osobny wlacznik wentylatora i cos tam pomaga z schladzaniu ale moim zdaniem malo , bo jak temperatura podchodzi pod czerwone pole to wentylator dziala ale bardzo malo schladza silnik , dopiero jak jade szybciej wskazowka spada znow mniej wiecej na polowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wywal karty na stół , bo jak cie czytam to czuję że zarzuciłes przynętę na kogoś z forum :bigrazz: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Moze raczej napisz czy objawy zniknely po tych regulacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kilka posów poprzednich i ten ostatni wskazuje na to że nie zniknęły .Ile lat ma ten Vmax ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 1998 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jakie spalanie na 100km ? Wydechy akcesoryjne ?Jak długo występuje ten problem z przegrzewaniem , co poprzedzało jego wystąpienie (jakies wypadki , regulacje , wymiany części) ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jeśli to nie gaźniki i zawory to zostaje układ chłodzenia. Pożycz od kogoś pasujący korek (musi mieć nabitą taką samą wartość tj 0.9, 1.0 lub 1.1) i wywal termostat żeby był wolny przepływ. Jeśli się poprawi to masz już dobrą wskazówkę. Potem będzie się dumać dalej, bo teraz jest za dużo niewiadomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Tak jak poprzednicy , coraz mocniej skłaniam się do przeglądu układu chłodzenia ;) Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jeśli z silnikiem jak i z układem paliwowym wszystko w porządku, to się powtórze ale wg. mnie to termostat się zawiesza. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 w poniedzialek moto wraca do serwisu i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi