majkelpl Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Z tego co wiem to poldek sprzedany za 1500 i po temacie :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Tak, samochód sprzedany, po obniżeniu ceny poszedł w 2 dni. Zastanawiałem się, czy może go zatrzymać i np. samemu naprawiać ucząc się przy okazji trochę mechaniki samochodowej. Ale aż tak znów mnie to nie pociągało... :-P Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 O jakim wy klasyku piszecie, jak auto jest z 99 roku? Zanim będzie miało jakąkolwiek wartość to minie 20 lat, ile chłopak przez to wyda kasy na oc i przegląd? A i jeszcze naprawy, bo w między czasie wszystkie części zgniją 30 razy...Na używanych samochodach trudno jest zarobić, chyba, że sprowadza się zza Odry padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Polonez to Polonez nie jedzie, ni skręca nie hamuje :biggrin: . Ale Borewicz i wcześniejsze 4 biegówki mają i będą miały wartość nie tylko sentymentalną. Całe pokolenia mechaników wychowały się na PRLu - polonezie /125p i kaszlaku :) więc nie ma co psioczyć ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To jest jakiś skrót myślowy czy z mozołem budowałeś zdanie?he he poldek dobre auto , pamietam jak koles w 1.6 gsi palil gume pod baletami ( z 4 osobami na pokladzie) i w zakrety bokiem wchodzil - poldkowi nic nie bylo straszne :)pewnie nie mial juz bieznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Przy dobrych wiatrach dostaniesz 1,5-2 tys. Prawda jest taka że nie opłaca się ani sprzedawać ani trzymać Ja mam '95 22tys przebiegu, narazie stoi szkoda oddawać byle komuRożek nie chcesz tego Poloneza opchnąć? Mojego dziadka Caro poszedł w tamtym roku na złom a innym samochodem jeździć nie umie. :) Może byśmy się dogadali i dziadek miałby czym jeździć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rożek nie chcesz tego Poloneza opchnąć? Mojego dziadka Caro poszedł w tamtym roku na złom a innym samochodem jeździć nie umie. :) Może byśmy się dogadali i dziadek miałby czym jeździć. :)Z tego co wiem to poldek sprzedany za 1500 i po temacie :biggrin:Orientuj sie zdeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Tak, samochód sprzedany, po obniżeniu ceny poszedł w 2 dni Zdeka ????Ale ze ..... o co kaman ???? :huh: Edytowane 6 Czerwca 2012 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No zdeka. Zdeczko :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Orientuj sie zdeka!Sam się orientuj ziomuś. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi