piórko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Stoner pojedzie z PP, mimo że się przewrócił. Ooo.to musiał szybko biec, pchając motocykl do linii mety. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 http://livetv.ru/pl/eventinfo/124297_german_grand_prix/ Jakby ktoś chciał live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Wyjątkowo nudny wyścig Moto2....Szkoda Yanonne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 To Marquez jest nudny.. Cały czas na prowadzeniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) ale walka 6-10 :)Mam nadzieję że Stoner (o leży)wygra Kurka co za pech Stonera.... Edytowane 8 Lipca 2012 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Do 19 okrążenia byłam skłonna stwierdzić, że wyścig jest nudny, ale wtedy Pedrosa przejął prowadzenie i zrobiło się ciekawie.Ale pech Stonera, może by mu się jeszcze udało..Smutno mi się zrobiło.. Gdyby wygrał to byłby wyżej w klasyfikacji generalnej. Ale najlepiej to Spies pokazał jednak. 25 okrążenie-spadek na 11.miejsce i finisz na 4 :) Edytowane 8 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 No i coś się działo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 No i świetne miejsce Rossiego(6). Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Mimo, że nie za bardzo przepadam za Stonerem, to mógłby wygrać w tym sezonie, tak na koniec kariery, a tu gleba która go od tego oddala :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Może będzie ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Hihi, Stoner już myśli o łapaniu ryb. Albo stres złapał, bo jednak żal kończyć karierę. Ale Adrianna kazała, więc cóż począć :icon_mrgreen: Brawo Predrosa, brawo Valentino :biggrin: Edytowane 8 Lipca 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Swoją drogą trzeba pogratulować "Motormanii" i Michałowi za relacje "Z dziennika Micka". Życzyłbym sobie tego przed i w trakcie każdego weekendu wyścigowego!Zauważyłem coś co mnie zastanowiło: na lewej nodze Lorenzo ma podwójnej grubości slajder - nie wiecie z czego to wynika? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Zauważyłem coś co mnie zastanowiło: na lewej nodze Lorenzo ma podwójnej grubości slajder - nie wiecie z czego to wynika? Pewnie dlatego, że na tym torze jest przewaga lewych zakrętów, a on ma kontuzjowaną prawą kostkę. W lewych zakrętach ciężar ciała spoczywa na prawej nodze, więc żeby tak mocno jej nie obciążać - podwójny slider (zawsze to bliżej asfaltu). Edytowane 8 Lipca 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A co się dzieje z Abrahamem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Karel Abraham taki zawodnik chyba, nasz sąsiad :biggrin: Yuby nie spamuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi