TybuR Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam!Jako,że dołączyłem dzisiaj do forum to przedstawie teraz swoją laleczke którą śmigam od zeszłego sezonu;) Jest to Yamaha R6 rocznik 2005, pierwsza rejestracja w 2006. Gdy ją zakupiłem miała przejechane 22 tys km, na tą chwilę przebieg wynosi 26 tys ale będzie rósł bo nie zamierzam narazie się z nią rozstawać :biggrin:W zeszłym sezonie wymienione zostały oponki, olej z filtrem i płyn chłodniczy. Teraz na ten sezon olej i filtr też został wymieniony a także sprawdzone zostały luzy zaworowe, nie trzeba było nic poprawiać. Poniżej kilka zdjęć mojej lali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Bardzo ładna R6 ;) Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 dzięki kolego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Super sprzęcior ale zmień ten wydech na jakiś krótki, np Viper bo ta armata psuje cały wizerunek motocykla. Stalowy oplot widze, ładnie. Ja bym dodał jeszcze krótkie sportowe czarne klamki i manetki harrisa "R6" srebno niebieskie lub czarno niebieskie jak są takowe :D Szerokości kolego :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 mi się bardzooo podoba :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ładna tylko ten tłumik jakiś taki niejaki, ładnie by się wpasowała yoshimura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Chyba Cie widziałem w Zegrzu :) maszyna zajefajna tylko ta armata zrób z tym porządek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 dzieki chłopaki :) mam to wszystko w planach.. w pierwszej kolejności tłumik (podoba mi sie Akrapovic ten złoty), potem krótkie klamki (myślałem nad niebieskimi) i crash pady...manetki mi sie podobają te co są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) Sorry a gdzie ty masz te crash pady ??? A spoko teraz doczytałem ze chcesz dołożyć :) 10 minut sie lampilem szukając tych crash padow hahahaha Edytowane 1 Maja 2012 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Sprzęcik super się prezentuje i wygląda na bardzo zadbany. Oby służył jak najdłużej . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 i manetki harrisa "R6" srebno niebieskie lub czarno niebieskie jak są takowe Zdecydowanie bym założył jakies harrisy czy inne allegrolooki.Wtedy będzie bardziej sportowo. i manetki harrisa "R6" srebno niebieskie lub czarno niebieskie jak są takowe Zdecydowanie bym założył jakies harrisy czy inne allegrolooki.Wtedy będzie bardziej sportowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Nic tu nie wymieniaj, masz ładną japonię w oryginale i tak zostaw (no chyba, ze tłumik). Jak masz kasę do wydania to potrenuj na torze zamiast kupowania dodatków, bo widać że sztuka nie jeździła zgodnie z przeznaczeniem.Sprzęt bardzo ładny, ten model ma już to co trzeba - widelec usd, radialne zaciski no i pompę Brembo :) , chciałbym się takim powściekać :) . Edytowane 2 Maja 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ładny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ooo... jaki ładny .... .....piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Tłumik pasuje jak wół do karety, ale tak ogólnie to jest wizualnie przyjemny w odbiorze motocykl ("doznaniowo" pewnie też :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi