elsbethe Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 We wrześniu zeszłego postanowiłam zrealizować swój plan: zrobić prawko (zrobiłam - zdałam w listopadzie), potem kupić wszystko potrzebne na moto (kupiłam kask, kombinezon itp.,), następnie wybrać motocykl i zakupić go wiosną 2012. Udało się! Kawasaki Ninja 250 - jest już moja. Wczoraj właśnie dosiadłam ją pierwszy raz - to mój pierwszy motocykl. Jest czerwona. Taka jak chciałam. Kombinezon i kask również - będzie mnie widać z daleka! To moje pierwsze kroki. Trzymajcie za mnie kciuki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Również gratuluję i zazdroszczę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gratulacje :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 gratuluje :D czekamy na fotki ;) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Bajecznie. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 :) wielkie gratki tylko kolejność taka słaba jesli chodzi o mnie. Najpierw moto potem ciuchy a na koniec prawko. - to był żart hihi ale chyba u większości to się tak odbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Graty Ela ;- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsbethe Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dzięki! A fotki będą tylko muszę najpierw odpowiedniego fotografa znaleźć... ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Gratulacje. Nie zrób sobie krzywdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Więcej kobiet na motocyklach !!! BRAWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsbethe Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Gratulacje. Nie zrób sobie krzywdy. Postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Super, u mnie w mieście co raz bardziej widoczne są laski na ninjy 250 - coś w tym jest chyba :DPowodzenia bejbe :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witaj :) Ja kupiłem kurtkę dopasowaną w grudniu i niestety ciężko się zasunąć :D z wiosną . Babeczki bardziej się pilnują .Miłych wrażeń. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Gratulacje. Witamy wśród nas i czekamy na foteczki mi po zimie strzelił rozporek w spodniach moto :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsbethe Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Gratulacje. Witamy wśród nas i czekamy na foteczki mi po zimie strzelił rozporek w spodniach moto :laugh: ha, ha! Kolega wyżej nie może dopiąć kurtki bo przytył, a Tobie po zimie strzelił rozporek?!!! Też przytyłeś..? Ale gdzie (?)!!! No, no! Ha, ha ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi