Vector Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No to się nie zrozumieliśmy. Natomiast wracając do tematu tej 929 to nawet jej stan nie uzasadnia ceny bo jest warta co najwyżej jak dla mnie 12 tysi. Za 14, 15 można taką 954 dorwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No to się nie zrozumieliśmy. No toż mówię że masz za duże wymagania :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No toż mówię że masz za duże wymagania :P Są w sam raz :bigrazz: A jak będzie trzeba to dołożę. Tylko najpierw muszę obacyć i pomacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 eh jak czytam niektore wypowiedzi to mi rece opadajakupuj tl 1000r i sie nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Mogę się spodziewać, że silnik się wysra? Są konkretne newralgiczne punkty techniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) moj ma 72.ooo km przebiegu ja go mam od 50.000km i oprócz hałasującego dekompresatora to nic sie nie dzieje, walki nie zużyte a wale w palnik ostro, stawiam ze z 120.000 to lekko zrobi sory za ten czas polecialy miregulator napieciaakumulatoruszczelnienie sprzegla tloczka ( latwe do naprawy )i cieknie mi teraz z wysprzeglika czy jak to sie nazywa to chyba nie to nie wazne Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A czy TLR przez te lata 1998-2003 czy jak je tam produkowali przechodził jakieś modyfikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 niedużo części podchodzi od sv usprawnionychsporo jest w necie przeróbek poprawiających tl i np wypieprzających niepotrzebne części :)http://www.chucksirois.com/tl1000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Rozmawiałem z tym gościem, zdjęcia mam dostać w niedzielę. Ma przejechane 11 albo 12 tysięcy mil, jest właścicielem od 5 lat, kupił w Anglii po pierwszym właścicielu, na angielską bezwypadkowość są podobno papiery a na polską słowo. Parę razy był nim na torze i wsio. Ile w tym prawdy nie wiadomo, ale jeśli to są fakty to chyba warto, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Yuby, nawet za 9 tysi nie warto go brać? SP1 na allegro takiej prawdziwie fajnej nie ma, no i przecież za 10 tysi. tego sprzętu nikt nie oddaje... Pewnie, że bym chciał, to nawet nie podlega dyskusji bo sercem związany jestem z marką, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 co to za przbieg?? 12 tys mil na taki wiek motocykla?????? ja swoją TLr sprzedałem w tydzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No tak, i nawet ma jeszcze napęd fabryczny. Podobno :bigrazz: To se pewnie pojeździł :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dostałem trzy pierwsze foty, następna dostawa na jutro za dnia. Zapowiada się ładnie, ale ta lewa strona od czego jest taka jakby "spocona"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 "U" mu dzieciaki na parkingu zdrapały ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 http://motoallegro.pl/suzuki-tl1000r-tl-1000r-i2295053541.html ten był zablokowany do niedawna, jest od mechanika, trochę latany na gumie (tzn ja go widziałem ze dwa razy - na dwójce do odciny), tłumiki przedziurawione (lekko głośniejsze od serii), z tego co pamiętam niedawno gumy zmieniane, ale nie wiem na jakie, więcej grzechów nie pamiętam, żałuje za nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi