p A q Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hornet na jedynce okolo 105-110, dokladnie nie widzilem bo chcialem jeszcze troche popatrzec dokad jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Taaa...sie znawca znalazl :bigrazz:I co dalej? Nie pochwalisz się swoją teorią docierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A moja thunderace na 1 odcina przy 120 a na 2 przy 180 Odkopales, ale po co? Zreszta temat jest o 600tkach, weic Twoja odpowiedz jest niepotrzebna :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) I co dalej? Nie pochwalisz się swoją teorią docierania?Co za niepelnosprytni sie tu udzielaja :icon_razz: Miales kiedys nowego japonca???Docierales go? Zaloze sie ze nie ale glupiego pie*dolenia sobie nie mozesz odpuscic???Pojezdzij dziecinko w zyciu tyle co ja to pogadamy.4um je*anych teoretykow :( PS.:Zaraz wkroczy kolejny teoretyk-amator-moderator-straznik texasu czyli jeszua i dowali mi ostrzezenie albo bana :cool: Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 hehehe, Gixxer : nie wykluczone z tym ostrzeżeniem :P Natomiast dyskusje na temat docierania pamietam... ale nigdy nowego japońca nie miałem więc sie nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 polecam stronke podana przez innego uzytkownika forum gdzies wczesniej, zapisalem do ulu bo czasem sie przydaje: http://www.gearingcommander.com/ładujecie odpowiednie moto i wszystko pokazuje, mozna tez wprowadzic inne zebatki i wszystko fajnie wylicza, polecam ta stronke wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Bandytą 600 2003r. miałem 90 na jedynce POZDRAWIAM Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Bulka Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Bandytą 600 2003r. miałem 90 na jedynce (jako dodatek był tłumik microna) POZDRAWIAMTak,byl Micron??? I ile bylo w nim zaslugi ze B6 poszedl 90km/h???Normalnie juz nie wiem czy sie smiac czy plakac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tak,byl Micron??? I ile bylo w nim zaslugi ze B6 poszedl 90km/h???Normalnie juz nie wiem czy sie smiac czy plakac.... zadowolony? Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1987 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dr 600 na I pojechalo okolo 40km/h, dokladnie nie widzialem bo za owiewka musialem sie schowac, wialo... aha i mialem lancuch nasmarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 XX daje radę 135-137 km/h na pierwszym :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 wczoraj próbowałem na 1 biegu około 120 na 2 biegu około 165 do odciecia i to był pierwszy i ostatni raznaped seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi