Law_PL Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Cześć Studiuje w Warszawskiej Szkole Reklamy na kierunku fotografia.Na przedmiocie 'pracownia fotograficzna: portret' mamy za zadanie przygotować sesję fotograficzną jakiejś grupy ludzi, których coś łączy. Wykonana praca ma mieć taki charakter:http://graphics8.nyt...vedon_group.jpg Z racji tego że sam jestem motocyklistą to pomyślałem że to ciekawy pomysł i raczej nie powtórzy się - przynajmniej nie na tej uczelni ;) Chciałbym przedstawić motocyklistów w strojach, w których poruszają się na codzień na swoich maszynach.Poniżej jest link do mojej małej galerii gdzie znajdują sie między innymi dwa zdjęcia z zaliczenia u tego wykładowcy w poprzednim semestrze (taniec).http://mp.flog.pl/ Sesja odbyłaby się 11/04/2012 około godziny 18:00 w studiu wspomnianej wcześniej szkoły przy ul. Szolc Rogodzińskiego 3Do sesji potrzebnych 5 osób :)Budżet ograniczony do pamiątkowego zdjecia przekazanego po obrobieniu zdjeć + dla chętnych zdjęcia na płycie :)W razie pytań chętnie odpowiem. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Law_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dziewczynki beda? ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Przed czy za aparatem ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/147211-wawa-zabki-zielonka-marki/ napisz o pomyśle tutaj myślę ,że znajdą się chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado00 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 moge podjechac :) moge byc w pelnym kombi albo jeansy mottoweary + kurtka od kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak można się spóźnić pół godziny to mogę podjechać :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jero Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mam nadzieję że "owoce" owej sesji zamieścicie na forum...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak można się spóźnić pół godziny to mogę podjechać :] Przyjedziesz w kombi autobusem? :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Limo - brak własnego motocykla, nie oznacza braku motocykla w ogóle :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Aaa, dyszką podjedziesz, szacun :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie, Hondą Shadow. Chcesz się przekonać, to wpadaj na Szolc-Rogozińskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danisz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Chętnie wpadnę.. sam lubię robić zdjęcia :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie, Hondą Shadow. Chcesz się przekonać, to wpadaj na Szolc-Rogozińskiego :) A to współczuję, jeździłem trochę maruderem i nie wygodne te czopki. Niestety pracuję do 19-ej. Chyba że podjadę żeby zobaczyć jak dosiadasz swego rumaka i odjeżdzasz w siną dal :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado00 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Law_PL napisales ze 5 osob jest potrzebnych - pytanie czy wiecej tez moze byc czy ma byc rowno 5? napisz moze kazdemu na priv jakas liste kto ma przyjechac zeby nie bylo ze zjedzie sie 10osob na darmo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Spoko. Mogę podjechać. Daj znać. 604 584 324 pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi