Virusi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Siema od dłuższego czasu myślę nad kupnem czegoś fajnego do jazdy po polnych drogach, lasach i czasem cięższym terenie.Dużo czytałem w mojej kasie to chyba najlepiej opłaca się DR 350 np. taką http://tablica.pl/oferta/suzuki-dr-350-s-IDaZyJ.html#a626c15d niby się nie psuję oprócz głowicy gdy się nie pilnuje, ale ostatnio znalazlem nawet nie daleko kawasaki klf 400 4x4..tylko że nie wiem jak to jeździ czy nie słabe czy nadaje się w teren . kawasaki mogę kupić za 5000tys no chyba że coś opuści. Możecie poradzić co lepsze ? Co by się lepiej nadawało tak do jazdy w terenie żeby się wyszaleć . ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 hmm to Twoje pierwsze moto ? zaczynasz dopiero przygodę z motocyklami ? Myślę że bez wątpienia dr lepsza ale z góry mówię że jak na początek to dość mocna jest więc po nieznanym terenie trzeba uważać :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Od takich rzeczy są już tematy a nawet całe działy i tam możesz pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zdecydowanie DR, jeśli nie masz zamiaru latać po torze MX i bardzo ciężkim terenie, to w tych pieniądzach to najlepsze moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 albo dt 125......na pierwsze moto styka a jak wdepniesz w gówno to koszta remontu cie nie zabiją, pozatym dt ma mniej słabych punktów i jest bardziej bezobsługowa... są jeszcze xl/xt 350 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 wtakim razie nie pozostaje nic innego jak się przejechać do Sanoka i obejrzeć w jakiej jest kondycji. Myśle że dr'ka nie sprawi mi trudności.. :happy:Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi