tiger666 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Co do tłumika, to zetnij nity i wywal tego silencera, a uslyszysz prawdziwe brzmienie tej kawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Co do tłumika, to zetnij nity i wywal tego silencera, a uslyszysz prawdziwe brzmienie tej kawy :D Jeśli to jest fabryczny tłumik, a na taki wygląda, to bardzo wątpię w powodzenie tej operacji. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawwyy Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 piekna kawka! szerokości ;) Cytuj cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jeśli to jest fabryczny tłumikTak jest to fabryczny. tłumik. Gdzieś mi się obiło o uszy jakieś modyfikacje ori tłumika, wybebeszanie czy skracanie, ale po tej operacji trzeba regulować gaźniki także odpuszczam sobie. piekna kawka! szerokości ;)Dzięki! czym dłużej ją mam tym mi się bardziej podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jeżeli mogę się spytać - kupiłeś ją z okolic Lublina?Bo jak tak to od mojego "znajomego" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Franklin, do Lublina nie tak daleko, w sumie jakieś 55 km, miejscowość pod Puławami, nie pamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wydaje mi sie, że wymiana samej końcówki lub wybebeszenie nie wymaga regulacji... Znajomy ma taką samą kawe, z takim samym tłumikiem, tylko, że wybebeszonym i powiem Ci, że to najlepszy dźwięk jaki słyszalem :) Przelot chyba z 70mm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Wydaje mi sie, że wymiana samej końcówki lub wybebeszenie nie wymaga regulacji... Znajomy ma taką samą kawe, z takim samym tłumikiem, tylko, że wybebeszonym i powiem Ci, że to najlepszy dźwięk jaki słyszalem :) Przelot chyba z 70mm :D A Ty wiesz w ogóle jak wygląda fabryczny tłumik od środka? Może zacznij od tego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 nie róbmy off topic'u z tym tłumikiem :) z czasem się zakupi akcesoryjny i tyle, albo Do Edhaust odda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Wiem jak wygląda, bo rozbieralem i powiem Ci, że odrobina chęci i tłumik jest głośny bez zbędnych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie będę tego kontynuował żeby nie robić offtopu ale wedle mojej wiedzy to nie jest tylko "odrobina chęci", chyba że tłumiki kawasaki są zrobione inaczej. W typowym tłumiku są przegrody i nie da się tak po prostu zrobić przelotu bez wybebeszenia wszystkiego, wspawania do środka rury z blachy perforowanej i wypełnienia wolnej przestrzeni wełną stalową. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Oj tam oj tam :D Ja u siebie jedną dziurke wywierciłem w przegrodzie i juz było głośniej ;p Co do kawy to spoko maszyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No i doszły nowe zakupy:Kurtka Arlen ness, spodnie tak samo, do tego szelki ;pKask AGV,Rękawice Buse z protektorami na kostki itp.Rękawice RST (kupione razem z kombiakiem - na sprzedaż)Zostały buciki do kupienia, póki Probiker Traveler ale już na dotarciu są he Niestety nie pod kolor, aczkolwiek już myślę co tu zrobić z moto żeby to troszkę podpasowało he, no ale jak się nie kupuje nowego to wyboru nie ma, a tu cały komplet za niezłą kaskę wyrwany także jest ok. Miała być skóra ale... w tekstylnym chłodniej, a protektory naprawdę galante zarówno w kurtce jak i spodniach. Jedyne co mnie wkurza to ślizganie się po kanapie i kolanami gorzej bak dociskać w razie hamowania itp... a tu fota: Moto się może przemaluje po sezonie hehe A motocykl nabija powoli cały czas kilometry (niestety praca trochę to utrudnia) ale w tym sezonie "pykło" już 2500 km także nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 widzę że w plenerze ;d gratuluje Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jakbyś dobrze poszukał to byś znalazł coś pod motocykl :flesje: Masz haskiego ? :D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi