Sumomoto Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Myślę, że Alchemia Ci sie spodoba.Polecam spacery po KazimierzuMiłego pobytu w Krakowie :) Cytuj _______________________________________ www.sumomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 juz po wizycie :) pogoda w kratke była ale i tak warto tam pojechać Polecam wszystkie knajpki które sa na Kazimierzu :) przede wszystkim Stinger, Alchemia, Mleczarnia itdLokale są obok siebie, więc można co chwilke zmieniac miejsce pobytu. Są one bardzo klimatyczne z ciekawym wnętrzem.Jak ktoś zgłodnieje to obok znajduja się budki z pysznymi zapiekankami od 4 do 12pln. Duży wybór smakowy. Na Rynku polecam Carpe diem. Zdecydowanie najtańsza knajpa w której tam byłam. Dawno nie płaciłam za browarek 4,5pln aż dwa razy się barmanki pytałam ile hahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 sam jesteś sTinger... Singer, to takie maszyny do szycia były - robią tam za stoliki; było patrzeć pod nogi ;Djsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 hahaha oj tam mała literówka się zrobiła :) wiesz co i w tym lokalu mi się najbardziej podobało :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 czyli jednak znalazłaś w Krakowie "Carpe Diem" (;jak się wystrój i ogólny klimat podobały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 znalazłam :) ale byłam w tej na ul. Floriańskiej tam rozpoczęłam zabawe i tam ją skończyłamfajne przestronne piwnice. beczki po piwku stały na wejściu i fajny klimat robiły na tle ścian z cegły. jest antresola gdzie można usiąść. chyba są trzy sale. tu tylko w jednej sali akurat dla palących stoi motocykl. Muzyka różna tak samo jak towarzystwo się tam bawiące :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 sam jesteś sTinger... Singer, to takie maszyny do szycia były - robią tam za stoliki; było patrzeć pod nogi ;Djsz Chyba sama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi