wyder84 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jak w temacie jak powinny byc ustawione znaczniki na kolach zebatych i ogulnie jak to zrobic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 http://www.perthstreetbikes.com/forum/f37/zzr250-manual-117431/ działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 dzieki a macie moze jakis schemat foto albo cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 przeca masz tam repair manual :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 wyskakuje mi ze nie ma takiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mnie tam normalnie się włącza wszystko. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 ale nie moge znalesc repair manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jak nie potrafisz sobie poradzić ze ściągnięciem manuala podanego na tacy to może lepiej zostaw rozrząd i weź się za, nie wiem może gotowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jak nie potrafisz sobie poradzić ze ściągnięciem manuala podanego na tacy to może lepiej zostaw rozrząd i weź się za, nie wiem może gotowanie ? hehe dajmy koledze szanse :) http://dl.dropbox.com/u/6256274/Kawasaki__ZZR250_1990___1996_Repair_Manual_Supplement_www.RepairManualClub.com.pdf Tutaj masz w pdf . Jak masz zainstalowanego Acrobata to ci powinno otworzyć w przeglądarce. Mam nadzieje , że coś pomogłem :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 W mechanice nie ma miejsca na szanse. Jak się pier*lniesz z rozrządem to nie ma przebacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jak w temacie jak powinny byc ustawione znaczniki na kolach zebatych i ogulnie jak to zrobic pozdrawiam Ogólnie to rozrząd ustawia się zgodnie z zaleceniami producenta i ręcami (lewą i prawą).A teraz ja zadam pytanie - dlaczego nie zapytałeś przed rozebraniem głowicy na co należy zwrócić uwagę ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi