ajriszkofi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Tu się traktuje swoje motocykle serio, więc i serio musisz odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Moderatorzy każą więc trzeba odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taka.kobietka Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 OK, OK to zaczynam:Ad. 1 szczupłaAd.2 solarą ani blacharą nie jestem także nie wiem czy pasuje to pod kategorię "względnie wyglądająca" ;pAd.3 piersi w statystycznej normie;p Ad.4 sama ale nie samotnaAd.5 jazda na motoAd.6 zdrowaAd.7 hmmm nio takAd.8 tyłek - kształtny- nie za duży, nie za mały;p coś jeszcze Koledzy?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dość pitolenia, gdzie jest fotka? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam Ad. 1 szczupła ---> OK ..koniom będzie lżejAd.2 solarą ani blacharą nie jestem także nie wiem czy pasuje to pod kategorię "względnie wyglądająca" ---> mnie jest wsio rawno... nie rozrózniam tego podziałuAd.3 piersi w statystycznej normie ---> obys nie gniotła w plecy...Ad.4 sama ale nie samotna ---> lepiej brzmi ... zajęta ale samotna :DAd.5 jazda na moto --- > to sie cieszę ze wzgledu na moj wiek :DAd.6 zdrowa ---> ja teżAd.7 hmmm nio tak ---> to jest ważny punkt... podczas rozsznurowywania zębami wysoookich butów mogło by przeszkadzaćAd.8 tyłek - kształtny- nie za duży, nie za mały ---> to dobrze mam nadzieję,że nie będziesz zasłaniac swiatła STOP coś jeszcze Koledzy?;p ---> mnie wystarczy :D pozdrawiamnezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taka.kobietka Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dzięki Nezka -> piszę się ;) a fotka na avatarze dostępna;p a tak przy okazji -> Wesołych Świąt! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zadanie z serii dodatkowych. Dokończ cytat: "Donna mamma..." Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi