Piotr Dudek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po zaklejeniu otworów w suwach został odblokowany. Konieczna była synchronizacja gaźników oraz wymiana filtra powietrza, po tych zabiegach ze skutera zrobił się motocykl.Dziękuje wszystkim za pomoc. LWG Tanio szybko i bez kosztów czyli super :biggrin:a teraz usiądź wygodnie i pomyśl co się stanie jeżeli na skutek wibracji przepustnicy (a nie w suwie) odpadnie kawałek kleju i powędruje w kierunku cylindra :banghead:podyskutujemy? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roburro Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Domyślam się że nowe suwaki są nieuniknione.Głównie chodziło o wyeliminowanie problemu a otwory zostały zaślepione i sklejone żywicą epoksydową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) T mam nadzieje że nie był to Poxipol - robi sie miękki jak smalec przy silnikowej temperaturze .Polepiłem z niego przejściówke miedzy gaźnikiem od jawy a uralowskim wlotem gardzieli . Po nagrzaniu wjechał do gardzieli zgarnął go zawór na prowadnice i przy następnym odpale (na zimno )miałem niespodziewajke :D Na szczęście to był Ural i remont zajał 2 godziny - stare czasy remontowo wyjazdowe. PSJak sobie teraz przypomnie na jakich kartoflach zap***em 125km/h to mam ochote na fajke :D :bigrazz: Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Się jeździło struclami, co nie? Do dziś śnią mi się po nocach butelka z Mixolem w plecaku, czyszczenie Pegaz` a w trasie czy wymiana kondensatora. Ach, to były czasy.... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi