Saltus Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 może na handel leją jakiegoś motodoktora czy inne badziewie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 może na handel leją jakiegoś motodoktora czy inne badziewie ?Nie inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Mam problem z płytkami w vn800, wypadają na drugim cylindrze.Nie widać jakichkolwiek uszkodzeń. 2x to się zdarzyło w ciągu 500km, stałem na światłach i sobie zaczął cykac, raz lewy zawór, po ok 500km drugi, też na światłach na jałowych. Oba wydechowe.Zmierzone luzy wyszły 0.26 i 0.28 czyli można by zmniejszyć ale to raczej nie jest powodem tego co zaszło Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 chyba mam przyczynęza niskie obrotywygłuszyłem tłumiki, podkręciłem jałowe i więcej kręcę, na jedynce ma odcięcie przy prawie 100 :blink: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi