barteck_street Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) I nie jest to Ducati ;) Długo nie zostałem bez motonga. Wczoraj sprzedałem Zetke, dziś przytargałem fałke. Coś o motocyklu:Ohlins z tyłuWidelec od gixaPrzód, tył i sprzęgło w oplocieSportowe tarczeKominy jak widaćFiltr BMC.Lampa tył i kierunki LEDSzyba MRADźwięk piękny, jeździ pięknie, bardzo fajny stan więc kupiłem! Cieszy mi się morda, mam nadzieję, że jutro będzie pogoda, bo tyle pojeździłem co jazdę próbną zrobiłem w deszczu :ohmy: Więcej zdjęć jutro :] Edytowane 11 Marca 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Koleś niezbyt skory do sprzedaży, pogonił kilku 'zainteresowanych'... Bardzo przyjemna transakcja, bardzo fajny sprzedawca, oby więcej takich. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jak zobaczyłem tytuł tematu to myslałem że to o ducati ;) Ale i tak gratulacje :D Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Też myślałem,że mowa o jakimś 999s czy 998s ;)Nie mniej jednak,gratuluję. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ile by na latane nie miał to wygląda bardzo okazale :) GrAtUlAcJe : :buttrock: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Moto się pojawiło już w wielu tematach na forum, coś długo schodziło ze sprzedażą. Jak sztuka zadbana to pewnie te 70k km nie będzie dla niej straszne. Tylko gęsty olej zalewaj :) . Graty!Pokaż więcej fotek, fajny miał ktoś pomysł na design tego TLR-a. No i umyj go bo felgi, wahacz, osłona łańcucha ujebaneeee :) . Edytowane 11 Marca 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 uje**ne bo jak mówię - jazda próbna była w desczu... Jutro umyję bestyje i zrobię foty w świetle słonecznym. Wszystko chodzi jak w moim zecie, który miał 18 tys nalatane Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam w klubie:):) Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Więcej zdjęć Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolo Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja także na gixa z zetki się przesiadłem.Czas zmienić avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Nie mogę w jednym poście więcej zdjęc... jw Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Z tyłu dunlop sportmax II, a z przodu sportmax, czyli chyba poprzedni model? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Gratulacje :)U mnie kuminy jakoś wyżej poprowadzone. Wczoraj pogrzmiały w garazu - pierwszy raz po zimie. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja też pogratuluje, z czystej kultury :)Niech Ci się dobrze sprawuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi