agnieszka103513 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witam;) nie wiecie może gdzie mogłabym dostać neonowo zielone felgi do skutera piaggio zip 50? i w jakiej cenie? z góry dzięki za odpowiedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kup spbie neonowe diody albo listki włóz i tez bedza swiecic a podczas jazdy bedzie to jescze lepiej wygladac ;d Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ...listki? i w ogóle jak można zamontować neony na kołach? najlepiej z wyłącznikiem czy coś bo nie chcę mieć problemów z policją;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 nie wiem gdzie jest jawornik polski, ale z tymi neonowymi kołami i czarnym lakierem możesz mieć problemy z uznaniem za osobę posiadającą choćby szczątkowe przejawy dobrego gustu...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 dlaczego?neonowe felgi wydają się być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Może w supersportach to jakoś wygląda (i to też nie w każdym) ale w takim Piaggio to będziesz uważana za kolejnego "wannabe". Zrób ten skuter tak żeby nie było się do czego przyczepić i w stonowanych kolorach a potem kupisz coś bardziej krzykliwego :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 na innym forum coś typu mieloch za podobny pomysł by Cię na rękach nosili myśle że fele możesz sobie zrobić w jakim kolorze chcesz , kwestia gustu , Twój skuter , a czarny skuter z jakimiś oczojebnymi felami prezentowałby się całkiem ciekawie :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 skuter i neony :D mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 no właśnie wydaje mi sie że neonowe felgi nie wyglądają źle ;) ale chyba w końcu kupię wentyle zielone ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Świecące wentyle z kolei chyba są niezgodne z prawem ale, że łatwo je zdjąć to średnio jest czym się przejmować. Jeśli koniecznie chcesz zielone fele to zdemontuj je i oddaj do lakierowania proszkowego. Jest tańsze niż natryskowe i powinnaś zmieścić się w 200zł za 2 sztuki z piaskowaniem/szkiełkowaniem włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Tylko czy do koloru stringów neony i zielone felgi będą pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 nie lubię takich "żartów". jeśli ma pan takie rzeczy pisać to lepiej w ogóle się nie odzywać. i będą albo neony albo zielone felgi. nie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SintexRF Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) jak widze neony w skuterze bądź motocyklu , moja ręka wedruje na czoło Edytowane 16 Marca 2012 przez SintexRF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 neony ledy odblaski światełka diodki jeeeeeeeeeeeeee. to jest to :) ale w skuterze jak bym miał z 12 lat czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SintexRF Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 robiłem na tym kasę , kilka diód , rezystor , ładnie polutować , włącznik i montaż . Za elementy dałem 6 zł a kasowałem 30 za migające 5 zł dopłaty, ja z tym nie jeździłem więc mi to obojętne , miałem na nowy kask i rękawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi