Jump to content

Recommended Posts

Kup spbie neonowe diody albo listki włóz i tez bedza swiecic a podczas jazdy bedzie to jescze lepiej wygladac ;d

Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie…

nie wiem gdzie jest jawornik polski, ale z tymi neonowymi kołami i czarnym lakierem możesz mieć problemy z uznaniem za osobę posiadającą choćby szczątkowe przejawy dobrego gustu...

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Może w supersportach to jakoś wygląda (i to też nie w każdym) ale w takim Piaggio to będziesz uważana za kolejnego "wannabe". Zrób ten skuter tak żeby nie było się do czego przyczepić i w stonowanych kolorach a potem kupisz coś bardziej krzykliwego :cool:

na innym forum coś typu mieloch za podobny pomysł by Cię na rękach nosili myśle że fele możesz sobie zrobić w jakim kolorze chcesz , kwestia gustu , Twój skuter , a czarny skuter z jakimiś oczojebnymi felami prezentowałby się całkiem ciekawie :)

LwG! :flesje:

Świecące wentyle z kolei chyba są niezgodne z prawem ale, że łatwo je zdjąć to średnio jest czym się przejmować. Jeśli koniecznie chcesz zielone fele to zdemontuj je i oddaj do lakierowania proszkowego. Jest tańsze niż natryskowe i powinnaś zmieścić się w 200zł za 2 sztuki z piaskowaniem/szkiełkowaniem włącznie.

robiłem na tym kasę , kilka diód , rezystor , ładnie polutować , włącznik i montaż . Za elementy dałem 6 zł a kasowałem 30 za migające 5 zł dopłaty, ja z tym nie jeździłem więc mi to obojętne , miałem na nowy kask i rękawice