agnieszka103513 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 witam;) nie wiecie może gdzie mogłabym dostać neonowo zielone felgi do skutera piaggio zip 50? i w jakiej cenie? z góry dzięki za odpowiedzi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzLop Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Kup spbie neonowe diody albo listki włóz i tez bedza swiecic a podczas jazdy bedzie to jescze lepiej wygladac ;d Quote Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka103513 Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 ...listki? i w ogóle jak można zamontować neony na kołach? najlepiej z wyłącznikiem czy coś bo nie chcę mieć problemów z policją;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 nie wiem gdzie jest jawornik polski, ale z tymi neonowymi kołami i czarnym lakierem możesz mieć problemy z uznaniem za osobę posiadającą choćby szczątkowe przejawy dobrego gustu...jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka103513 Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 dlaczego?neonowe felgi wydają się być ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Może w supersportach to jakoś wygląda (i to też nie w każdym) ale w takim Piaggio to będziesz uważana za kolejnego "wannabe". Zrób ten skuter tak żeby nie było się do czego przyczepić i w stonowanych kolorach a potem kupisz coś bardziej krzykliwego :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACK. Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 na innym forum coś typu mieloch za podobny pomysł by Cię na rękach nosili myśle że fele możesz sobie zrobić w jakim kolorze chcesz , kwestia gustu , Twój skuter , a czarny skuter z jakimiś oczojebnymi felami prezentowałby się całkiem ciekawie :) Quote LwG! :flesje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad11 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 skuter i neony :D mniam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka103513 Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 no właśnie wydaje mi sie że neonowe felgi nie wyglądają źle ;) ale chyba w końcu kupię wentyle zielone ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Świecące wentyle z kolei chyba są niezgodne z prawem ale, że łatwo je zdjąć to średnio jest czym się przejmować. Jeśli koniecznie chcesz zielone fele to zdemontuj je i oddaj do lakierowania proszkowego. Jest tańsze niż natryskowe i powinnaś zmieścić się w 200zł za 2 sztuki z piaskowaniem/szkiełkowaniem włącznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zbycho Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Tylko czy do koloru stringów neony i zielone felgi będą pasować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka103513 Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 nie lubię takich "żartów". jeśli ma pan takie rzeczy pisać to lepiej w ogóle się nie odzywać. i będą albo neony albo zielone felgi. nie razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SintexRF Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 (edited) jak widze neony w skuterze bądź motocyklu , moja ręka wedruje na czoło Edited March 16, 2012 by SintexRF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyygy Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 neony ledy odblaski światełka diodki jeeeeeeeeeeeeee. to jest to :) ale w skuterze jak bym miał z 12 lat czemu nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SintexRF Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 robiłem na tym kasę , kilka diód , rezystor , ładnie polutować , włącznik i montaż . Za elementy dałem 6 zł a kasowałem 30 za migające 5 zł dopłaty, ja z tym nie jeździłem więc mi to obojętne , miałem na nowy kask i rękawice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts