Techniacz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 W żadnym z tych wypadków a także wcześniejszych mniejszych upadków kask nie odegrał żadnej roli 8O , natomiast kurtka :buttrock: jak nabardziej, następnie rękawice i w trzeciej kolejności spodnie z protektorami. Na kaskach nawet ryski nie było.No wiesz zbycho ale tez nie mozna patrzec w ten sposob, rownie dobrze mogles (tfu tfu, odpukac) wypadki w ktorych bez odpowiedniech kasku bylo by krucho, wszystko zalezy od danej sytuacji. Ja nadal za kaskiem jestem, ale to twoj wybor m16 :D))Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 no co Wy go tak nasciskacie...?niech wybierze co chce..............na fajne kurtki to dziewczyny lecą.....a jak leca to przecież kask cza zdjąćczyli kurtka ważniejszakurtke można pościelić nałące a na kurtce dziewczynęa fajny kask szkoda pod du*ę klaść..No ale jak już mówiłem niech sam wybierze to co mu się podba...:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Najchetniej to bym poszedl do roboty i kupil sobie obie rzeczy na raz (i chyba tak zrobie :buttrock: ) Tylko gdzie znalesc robote gdzie da sie zarobic jakies 300 -500 zl w krotkim czasie :| A uzywa ktos z was jezdzil moze w takiej "podstawowej" (czyt. najtansej ;-) ) kurtce ?? A mzoe ktos mial (tfu tfu) szlifa w takim czyms ? jak sie sprawdzilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 ja wyszedłem z założenia że na razie skóra mi wystarczy - taka zwykłaa stroj będe kompletowal na/po wkacjach, gdy dorobię na obczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sly11 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 gratuluje sprzęta,jeszcze nie słyszałem o 600 co by poszła 220,ale z wysokiej górki ,wiatr w plecy,szum w uszach kto wie?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja jestem w tej samej sytuacji tylko ze jeszcze niemam ani kasku ani kurtki.Ja wybralem ze 1 kupie kask potem kurtke.Narazie jest lato takze nieprzeziebisz sie bo jest cieplo a przez wakacje uzbierasz sobie pieniadze na kurtke :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzr Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 gratuluje sprzęta,jeszcze nie słyszałem o 600 co by poszła 220,ale z wysokiej górki ,wiatr w plecy,szum w uszach kto wie?? :Da poczytales w danych technicznych zzr600 od 1990r max 230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Bierz kurtke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Bierz kurtke!Ja juz dawno "ubrany" smigam :DZobacz na date postu :mrgreen: Mam juz kurtke texa z full protektorami i podpinka.Kurtke skore do lansowania po miescie :PPortki skoreKask caberga XILIXa (szczeka) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi