yuzzek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 ladies and gentlemen, macie jakieś doświadczenia z układami wydechowymi Muzzy? Wyszperałem takowe na ebay-u. Ceny kompletnych układów mniej więcej takie jak za samą puchę akrapovica czy innej renomiastej firmy. Jaka jest ich jakość wykonania, trwałość oraz wpływ na brzmienie i charakterystykę silnika?Za wszelkie info z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 odgrzewam kotleta w nadziei, że znajdzie się jednak ktoś kto wie cokolwiek o wynalazku pt. Muzzy Exhaust :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 nie znam sie na tym mocno.. jednak cos musi w nich byc dobrego.. poniewaz pol stanow (tych usa :() na tym smiga...ogladnij filmiki foty.. duuuzo jest muzzy'ch :evil: mysle ze bez dwoch zdan jest ciutke gorszy do Akrapa.. ale to nie ten sam przedzial cenowy.. :( mysle ze moznaby sie pokusic o taki wydech :D ps. szukam w sieci o tych wydechach..jak znajde cos sensownego to wrzucepozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duff Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Od tego sezonu jeżdże na kompletnym Muzzy przy mojej ZX-7. Po zdjęciu fabrycznego wydechu okazało sie,że moto jest lżejsze o prawie 8kg,dużo lepsze brzmienie no i chyba pare koni do przodu! :evil: Kolektory są tytanowe, tłumik z kwasówki. Kolektory te były postawione przy tych Akrapovića (też do ZX-7)i okazały sie IDENTYCZNE! Róznica jest tylko w estetyce i materiału wykonania końcówki,czasem średnicą przelotu. Osobiście polecam wydechy Muzzy a bezsensem jest przepłacanie za znaczek na tłumiku. Muzzy to też bardzo uznana firma,można to też zaobserwować na torach wyścigowych. W Polsce na Muzzy latali np. Kwas i Kędzior.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 łał!dzięki chłopaki za info po trzykroć! miałem wrażenie, że co drugi tuningowany wydech w usa to Muzzy, a u nas o tej firmie dziwnie głucho; chyba są warte swojej ceny!zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Hej!!! kumpel wlasnie wyemigrowal do USA i mowi ze są to najczescej uzywane tam tłumiki sam bedzie zakladal taki do Zx-12 i jak tylko bedzie go mial to poprosze go o jakąs opinie i zapodam ją na forum. Jak narazie wiem tylko tyle ze uklad bez instalacji w USA kosztuje 670$ a z instalacją 1000$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 na ebay-u kompletny układ do mojego kosztuje 599 $ i cena ta wprawia mnie w niezdrowe podniecenie :evil: ; dzięki za info, również to przyszłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi