superbike_2005 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 :) witam koledzy postanowiłem się pochwalić swoją wydumką, co prawda w trakcie budowy ale już bliżej niż dalej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Chyba zdublowałeś temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 I to nie raz. Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike_2005 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 człowiek się uczy na błędach, następnym razem dublowania nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Do czego ma to służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja bym z tego zrobiła gustowną doniczkę na kwiaty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popylacz Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja bym z tego zrobiła gustowną doniczkę na kwiaty :icon_mrgreen: :) haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike_2005 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Ja bym z tego zrobiła gustowną doniczkę na kwiaty :icon_mrgreen: czemu nie, zacznę hodować w niej chryzantemy dla Ciebie :laugh: łatwo krytykować innych, jak samemu wlewa się tylko paliwo albo prosi o tankowanie obsługę stacji :cool: Edytowane 19 Marca 2012 przez superbike_2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 czemu nie, zacznę chodować w niej chryzantemy dla Ciebie :laugh:Niezły Chodowca z Ciebie :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike_2005 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 o kur.. ale babol :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zajebisty sprzęcior.Skąd wziąłeś ramę i ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike_2005 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zajebisty sprzęcior.Skąd wziąłeś ramę i ile kosztowała?Ramę zrobiłem sam i kosztowała mnie ok 400 zł, tzn materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi