forrest2000 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam wszystkich. Dzisiaj dostałem cynę, że Yamaha Ringroad, klub motocyklowy RedZone oraz forum Podkarpackie 2 kólka organizują kolejną edycję zlotu objazdowego "Poznaj Podkarpacie na dwóch kółkach" w dniach 02-03 czerwca 2012 roku. Impreza ma być dwudniowa, rozbudowana i wszyscy mają być zajefajnie zadowoleni. Wkrótce ma powstać specjalna strona na której będzie można zgłosić chęć swojego udziału. Punkty na trasie będą dopracowane do perfekcji a wieczoram będzie super impreza. Więcej szczegółów nie znam, ale prosze innych kolegów z forum (szczególnie z innych województw) o rozpowszechnienie tego tematu - w końcu to Wy macie poznać Podkarpacie na dwóch kółkach! Pozdrawiam - Forrest :buttrock: Będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEN_86 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cociaz nie jestem zrzeszony z zadnym klubem i mieszkam na podkarpaciu to chetnie wybiore sie z wieksza liczba osob na taka wyprawe. Czekam na wiecej szczegołów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie będziesz żałował Omen. Zobaczysz jaka świetna zabawa jest na objazdówce. Byłem rok temu i naprawdę mi się podobało. Nie trzeba być zrzeszonym w żadnym klubie. Wystarczy mieć motocykl i chęć poznania Podkarpacia, a sam wiesz jakie tu mamy piękne widokowe trasy. Nie wiem którędy będzie przebiegać trasa w tym roku ale na pewno bedzie lepsza niz w roku 2011 wiec warto pojechac nawet na felgach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Zobaczymy co tym razem wymyśla organizatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Cociaz nie jestem zrzeszony z zadnym klubem i mieszkam na podkarpaciu to chetnie wybiore sie z wieksza liczba osob na taka wyprawe. Czekam na wiecej szczegołów ;) Primo: Red Zone NIE jest klubem motocyklowym, lecz pubem, vide: www.red-zone.com.pl , więc jest zupełnie obojętne, czy ktoś jest zrzeszony w MC, jest wolnym strzelcem, należy do klubu przyjaciół Ochotniczej Straży Pożarnej lub kółka różańcowego :biggrin: Secundo: w ubiegłym roku ilość sympatykó przerosła najśmielsze sny organizatorów, więc teraz będą naprawdę szerokie obcęgi :) , ale to tak naprawdę żaden zlot, chociaż koncert coveru AC/DC jest zaplanowany. Edytowane 3 Marca 2012 przez J/P Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojte Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 byłem w tamtym roku,było zajebiście tylko brakowało drugiego dnia i jakiegoś pola namiotowego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEN_86 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 brzmi coraz lepiej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 też byłem ostatnio, powiem tak trasa była OK, i barszcz też OK :laugh: . Nawet spaliłem laczka pod ReZonem i ledwo się do domu dotoczyłem. Jak teraz zapowiadają że będzie lepiej to jak będę czasowy to zaglądnę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 A jakieś bliższe szczegóły? Trasa? Nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A jakieś bliższe szczegóły? Trasa? Nocleg?Witam.Na razie nie ma bliższych szczegółów.Z tego co wiem organizatorzy pracują nad stroną www imprezy i zapewne tam będą wszystkie informacje.Na razie możesz obserwować ten temat, prowadzi go jeden z organizatorów.pozdrawiamnezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No i stało się! To własnie dzisiaj! Wystartowali! Jadą na swoich pięknych motongach zwiedzając wspaniałe zakątki podkarpacia a ja ...... leże w łóżku z zaje.... przeziębieniem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 tez byłem i nie załuje, nakręciliśmy z chłopakami 280 kilometrów na koła :) Jak ktoś ma jakieś filmy zdjęcia to linkować prosze albo wysłac mi na maila [email protected] Tutaj ,krótka relacja ze spotkania http://automobilni.tv/?pllsid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Gratuluję i naprawdę zazdroszczę wypadu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Gratuluję i naprawdę zazdroszczę wypadu!Witam.Jak czytam forum podkarpackich 2oo to ludziska ktorzy nie byli na oficjalnym rajdzie szykuja sie do objazdu trasy w innym terminie.Warto objechac bo trasa ciekawa i fajna.pozdrawiamnezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam.Jak czytam forum podkarpackich 2oo to ludziska ktorzy nie byli na oficjalnym rajdzie szykuja sie do objazdu trasy w innym terminie.Warto objechac bo trasa ciekawa i fajna.pozdrawiamnezka Mógłbyś wrzucić jakiś link do traski? Mam w planie na weekend tam wpaść. Planowałem też tą imprezę, jednak kolidowała z wypadem na Bajkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi