Skocz do zawartości

Miejsca spotkań w Łodzi

MaxŁódź
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ot taki luźny temat, bo posucha w łódzkiej sekcji straszna...

Gdzie w Łodzi w sezonie dzieje się motocyklowo w ciągu tygodnia?

Ja zazwyczaj jeżdżę w czwartki na spotkanka czoperowo/shadowkowe. Z reguły na Bliską do Natolina... A Wy gdzie? Dell pewnie żyje... a Gabi/Profi? Podzielcie się, może gdzieś warto jeszcze by zajechać.

Skocz na piwo do Iron Horsa , na bank się na kogoś nawiniesz to będziesz miał pełen ogląd na to co się na mieście dzieje :)

Bo domyślam się że o chłopaków spod Yemów ci nie chodzi :tongue: ani o kolesi spod Makdonalda w Zgierzu :laugh:

Klub Anonimowych Piratów Drogowych

Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ?

stopkai.jpg

Cześć Łodziaki:)

Zczeliście już sezon? Ja 2 tygodnie temu nie wytrzymałem i pojechałem przewietrzyć maszynkę. Temp -8 ale było sucho i świeciło słońce. W sumie da się jeździć tylko trzeba się odpowiedni ubrać. Powinieniem był założyć podwójną kominiarkę bo wiało mi przez otwory w kasku...

Pozdrawiam i życzę bezpiecznego sezonu 2012.

K.

Łodzioki czekają na +5 za oknem :]

Do zobaczenia na ulicach i bezdrożach ;)

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

W dniu 22.02.2012 o 16:01, Korsarz napisał:

Trudno powiedzieć czy KR zdecyduję się na powtórną organizację w Łodzi, ale są plany otwarcia sezonu w Zgierzu, Kutnie, Skierniewicach i tradycyjnie na JG w Częstochowie.

Myślę że będzie coś o tym na FM?

Iron fajna knajpa, tylko ma dla mnie jedyną, zasadniczą wadę, a mianowicie poziom zadymienia w tym lokalu, który zwyczajnie mnie odstręcza. Niemniej, jakby jakiś fajny koncert się szykował to poproszę o info....zdołam pewnie przełknąć ową niedogodność.

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie