MaxŁódź Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ot taki luźny temat, bo posucha w łódzkiej sekcji straszna... Gdzie w Łodzi w sezonie dzieje się motocyklowo w ciągu tygodnia?Ja zazwyczaj jeżdżę w czwartki na spotkanka czoperowo/shadowkowe. Z reguły na Bliską do Natolina... A Wy gdzie? Dell pewnie żyje... a Gabi/Profi? Podzielcie się, może gdzieś warto jeszcze by zajechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Skocz na piwo do Iron Horsa , na bank się na kogoś nawiniesz to będziesz miał pełen ogląd na to co się na mieście dzieje :) Bo domyślam się że o chłopaków spod Yemów ci nie chodzi :tongue: ani o kolesi spod Makdonalda w Zgierzu :laugh: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jeżdząc wieczorami spore grupy można spotkac przy Dellu, ale tam to bardziej wyśgigowo/wyczynowo, nie moje klimaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxŁódź Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie no ogólnie wiem, o IH, o Dellu czy placach wolnosci... tak bardziej wątkowo można by podzielić w jaki dzień spotykają się na wyścigi, a w jaki na wspólne polerowanie armatury :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Max za cienkie maszyny mamy by startować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxŁódź Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wiesz, ja tam celuje bardziej w to polerowanie armatury :) Aczkolwiek chętnie bym spojrzał kto gdzie w Łodzi... tak co by na bieżąco być :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof800 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cześć Łodziaki:) Zczeliście już sezon? Ja 2 tygodnie temu nie wytrzymałem i pojechałem przewietrzyć maszynkę. Temp -8 ale było sucho i świeciło słońce. W sumie da się jeździć tylko trzeba się odpowiedni ubrać. Powinieniem był założyć podwójną kominiarkę bo wiało mi przez otwory w kasku... Pozdrawiam i życzę bezpiecznego sezonu 2012.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Łodzioki czekają na +5 za oknem :] Do zobaczenia na ulicach i bezdrożach ;) Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tylko ten biały element z jezdni musi zniknąć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Łodzioki czekają na +5 za oknem :] Do zobaczenia na ulicach i bezdrożach ;)Hej Łodzioki! Powiedzcie czy, i gdzie będzie otwarcie sezonu tak jak rok temu w porcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Trudno powiedzieć czy KR zdecyduję się na powtórną organizację w Łodzi, ale są plany otwarcia sezonu w Zgierzu, Kutnie, Skierniewicach i tradycyjnie na JG w Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Trudno powiedzieć czy KR zdecyduję się na powtórną organizację w Łodzi, ale są plany otwarcia sezonu w Zgierzu, Kutnie, Skierniewicach i tradycyjnie na JG w Częstochowie. Myślę że będzie coś o tym na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ostatnimi czasy widuję w sezonie coraz mniej motocykli pod Ironem. Chyba bardziej się klimaty Rockowo/Metalowe zrobiły. Nie wiecie czy o tej porze roku też są tam koncerty w piątki/soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Iron fajna knajpa, tylko ma dla mnie jedyną, zasadniczą wadę, a mianowicie poziom zadymienia w tym lokalu, który zwyczajnie mnie odstręcza. Niemniej, jakby jakiś fajny koncert się szykował to poproszę o info....zdołam pewnie przełknąć ową niedogodność. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A może Marzka wpadłaby kiedyś do starej Ekipy Sił Połaczonych...? Hmmmmmmyyy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi