Vivaldi_V1 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam.Wczoraj z racji pięknej słonecznej pogody rozpocząlem sezon i zrobiłem jakieś 50 km... powiem wam cudowne doświadczenie gdy po takiej przerwie wsiadasz na nowe moto i wreszcie możesz sobie pojeżdzić. Co prawda była to bardzo delikatna jazda ze względu na temperature i mokrą nawierzchnię ale i tak zajarany jestem jak sanki na zime;d;d;d http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73d31143172e6071.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c69655ae588e661.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dźwięk zuzi czysta muzyka ( Cztery pory roku - Wiosna ) :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 łaaaa zajebista pogoda u was, mnie jeszcze okolo -1 -0 stopni i kupa sniegu..zazdroszcze i sam sie nei moge doczekac pierwszych swoich metrow:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdog Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja to chyba musiałbym założyć opony z kolcami lub łańcuchy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Pozazdrościć i pogratulować (motocykla..pogody) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Również zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwikol Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wracając wczoraj w nocy do domu, myślałem że już usypiam za kierownicą, albo mam przywidzenia, bo widziałem na parkingu przy drodze gościa siedzącego na odpalonym moto. Patrząc jednak na pogodę i warunki na drodze, te sanki chyba faktycznie były by jak na razie lepsze... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) :) Edytowane 23 Lutego 2012 przez wonsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dołączam do grona tych, co już rozpoczęli sezon :biggrin: ! Cieplutko, mój nowy wydech jest tak głośny, że nie słyszę własnych myśli :icon_razz: . Czyli - all is ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jutro jeszcze ładniejsza pogoda ma być, tak że bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 :lalag: wpadłem na śniadanko, pogoda super, sezon rozpoczęty, zaraz lecę dalej .... wszystkim udanego śmigania życzę :crossy: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi