milosz-RR Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Najczęściej teraz na allegro, albo w gliwicach giełda w niedziele. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Czy znajduje się tu osoba, która realnie oraz fachowo mogła by ocenić stan motocykla przed zakupem? Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ano kilka razy już to robiłem, szrotu nikt nie kupił :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z pewnością sie odezwe co do pomocy w kupnie, jedynie nie wiem, kiedy to nastapi.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florekBN125 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam z Glinicy normalnie śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witaj !:) Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 heja!Mielibyście ochote, chęci, kase moze na paintball? Osobiscie nie byłem i szukam osob chetnych. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf-sl Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witom wszystkich hanysów i goroli :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witaj :D Radom/Kochłowice Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosun Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jest tu na Śląskiej stronie jakiś nurek?? Wybieram się na "nocne",na Pogorię III-ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam, w czerwcu wybieram sie do Polski i szukam ludzi z Jaworzna i okolic z ktorymi mozna by polatac, w domu bede przez 2 tygodnie, to fajnie by bylo gdzies wyskoczyc... Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopperman Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, w czerwcu wybieram sie do Polski i szukam ludzi z Jaworzna i okolic z ktorymi mozna by polatac, w domu bede przez 2 tygodnie, to fajnie by bylo gdzies wyskoczyc... Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Jeżeli będziesz w okolicach Rudy Śląskiej - Kochłowic ... zapraszam! Edytowane 15 Czerwca 2012 przez chopperman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi