Gość Occult Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Skasować tego posta... pozwalam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Pablo, Zmieniszamoto jak rękawiczki ale tak powinno być R6 Ci nie pasowała CBR ... już nie pamiętam co z nią było i dlaczego sprzedałeś. Mam nadzieję, że Suzuki będzie dawało lepsze wrażenia z jazdy niż Twoja poczciwa Kawa ZX-9. Jeżeli wszyscy się chwalą to może i ja. Po sprzedaży mojej VFR 88 rok miałem lecieć do USA. Tak się złożyło, że w Polsce znalazłem pracę, szybciutko dołożyłem trochę kasy i nabyłem VFR RC 36. Moto jest z 90 roku i jest sprowadzone z Japonii. Poprzedni właściciel trochę ją oszpecił (gówniany kolor na felgach :mrgreen:) ale genaralnie silnik, prowadzenie ... to czego głownie potrzebuję do bepiecznej jazdy jest grejt :buttrock: A wygląda o tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Pan Pablo znowu POSTARSZAŁ :?: * :mrgreen: * (txt z bieszczad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 No Piotrek pikna machina a ten kolor to nawet nie taki straszny W sumie to jak koła są czyste to kolor jest złoty :buttrock: Poprzedni właściciel miał koncepcję aby VFR zrobić na ZX 12 :mrgreen: Tak mi powiedział.Na jesień koła idą do malowania proszkowego, a owiewka dolna do lakiernika. VFR będzie czarno-szaro-srebrna (stonowana). wydaje mi się, że moto w przyszłym sezonie będzie łądniej wyglądało. Wszystko to są detale niajważniejsze, że silnik jest igła i moto dobrze się prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja bym zostawił taką jaka jest.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 ...tak, i dodał niebieską świetlówkę po pługiem? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 :mrgreen: Czytasz w moich myślach maniek 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Pablo a czemu pozbyłes sie cbr ??? tak ją chwaliłeś??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 No qrna jeszcze sie nie kapliscie :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Oj taka maszynka to moje marzenie!!! Co ja bym dał zeby sie choć raz na smignąć po mieście! Ale nic moze kiedyś jak wygram w totka! Szerkiej drogi życze na nowym sprzęcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 co do kumpla to pewnie pare osób miało go okazje poznac na otwarciu w Poznaniu - był na Aprilce RSV 1000 mile - nie wiem doklanie co sie stało telefon odebrała jego dziewczyna i powiedziala ze mial wypadek na motocyklu i nie zyje No znałem go, nawet razem Pablo gadaliśmy... Nie żyje? Ku....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Occult jezdzilem kiedys na VFR -ce tez z 90 roku model jeszcze na podwójnym wachaczu - bardzo przyjemny motocykl i miło go wspominam w sumie maszyna nie do zajechania i fajna na dłuzsze trasy . R6 sprzedałem bo za słaba była :buttrock: CBR 929 w sumie była super tylko tak sie złozyło ze zgarnołem ja z przed nosa Bartkowi z forum - wiec po bieszczadach mu ja sprzedalem i teraz jest gsxr 1000 ktory byc moze niedługo trafi w rece innego forumowicza a ja przesiade sie na R1 2004 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Occult jezdzilem kiedys na VFR -ce tez z 90 roku model jeszcze na podwójnym wachaczu - bardzo przyjemny motocykl i miło go wspominam w sumie maszyna nie do zajechania i fajna na dłuzsze trasy . R6 sprzedałem bo za słaba była :buttrock: CBR 929 w sumie była super tylko tak sie złozyło ze zgarnołem ja z przed nosa Bartkowi z forum - wiec po bieszczadach mu ja sprzedalem i teraz jest gsxr 1000 ktory byc moze niedługo trafi w rece innego forumowicza a ja przesiade sie na R1 2004 rok Wiem, wiem. :mrgreen: Kupiłem VFR ze względu na jej uniwersalność. Wyjazdy, śmiganie po mieście.. to jest to. Miałem duże chęci nabyć 900 RR z 93 roku. Motocykl ze Szwajcarii w idealnym stanie ale po głębokim przemyśleniu stwierdziłem, że to nie dla mnie. Nie jest to kwestia 125 KM i 180 kg wagi - tego się nie bałem. RR jest dla mnie mało uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Gratulacje sprzeta, Kobity też tak szybko zmieniasz? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Lepiej nie pytaj :buttrock: Nie na darmo Pablo należy do grupy o nazwie bodajże ULICZNI GWAŁCICIELE czy jakoś tak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi