filipr Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja też latałem, ale z plecaczkiem. Sprzętów sporo było w okolicach Poznania, ale grupki małe. Myślałem, że wspomniana wyżej WGM coś zorganizuje, ale jakoś nic się nie pojawiło. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja też dołaczyłem do WGM , może tam będzie lepsza organizacja jeśli chodzi o wspólne wypady :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A czy jest już termin otwarcia sezonu w Poznaniu? Wiadomo kto organizuje? W zeszłym roku jeszcze puszką, w tym już będę na 2oo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Co tam Poznań ,w Wolsztynie jest super otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 w wolsztynie super otwarcia to nie ma od 2007r Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Może i tak ale w porównaniu z Poznaniem to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 wystarczy w środę się rozglądnąć po mieście. no ale trzeba się rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Gzie mamy rozglądać się w środę i w którą środę ? :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 szkielet luboń, dzikie wieprze, bułgarskai każdą środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 dokladnie niestety odkad bługarska nam zamkneli pozniej okraglak jakos wspolne ustawki sie skonczyly, ale grupy sa nadal aktywne, wszystko zalezy jak kto chce jezdzic, z 1 z przodu czy z 2 ;-) jak co zapraszam tez na forum niezniszczalni.com/forum miejmy nadzieje ze jak okraglak sie teraz otworzy to cos wroci ;-) bo blugarska nie wczesniej niz dopiero po Euro Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi