Shatterhand Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam Wszystkich,W tym roku zdecydowałem się na wyprawę na wyspę MAN na wyścig Tourist Trophy. Niestety nie znam nikogo, kto by się na to pisał, więc małe pytanie czy ktoś z Was również tam jedzie?? Ja ruszam w okolicach 19.05 z Poznania. Mój motocykl to Yamaha Fazer 600 z 99r. Prom na wyspę mam 25.05 a powrotny 7.06.Zaproszenie - jeżeli ktoś z Was również jedzie dajcie znać, może uda się jechać w większym gronie.Porada - to mój pierwszy tak daleki wyjazd, a tym bardziej na wyścig TT. Jeżeli możecie doradzić, będę wdzięczny za każdą opinię, zaczynam szukać pola namiotowego - może jest już jakaś ekipa z Polski to bym się dołączył. Nie wiem czy należy wykupić jakieś bilety, nie chce siedzieć na widowni tylko gdzieś przy trasie wyścigu, ale może jest jakieś obowiązkowe ubezpieczenie??Będę wdzięczny za odpowiedz.Pozdrawiam i życzę szerokości w nowym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajslamar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jeśli chcesz zobaczyć tourist trophy nie musisz jechać na wyspę man , proponuję wyjazd do czech do horic popatrz na amk.horice.cz ja jadę jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Mi się wydaje że na wyspie Man jest jednak lepiej niż w pepikach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A ile pieniędzy planujesz na taki wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shatterhand Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 A ile pieniędzy planujesz na taki wyjazd? Więc 1000 zł wydałem na prom tylko na Wyspę Man. Ponieważ w drodzę do domu mam zamiar jechać przez część Europy na paliwo koło 3000 zł. Pola namiotowe na 30 dni ok. 1000 zł jedzenie koło 1000-2000 zł w zależności czy będę często odwiedzał bary czy kawa na stacji. W motor włożyłem 1000 zł, w zeszłym sezonie 3000 zł. Ciężo powiedzieć nigdy jeszcze nie jechałem w tak daleką podróż.Jak by co zapraszam jak ktoś też jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joter Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Byleś? Jak było? Jak się sprawdziło moto? Może jakaś mała relacja? Ja się wybierałem do Horic (bliżej/taniej) ale musiałem zrezygnować. Jak oglądam filmy to brrr... aż mi włosy dęba stają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi