Szuberto Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 http://www.motogp.com/en/videos/latest+videos#MotoGP+Rewind+Sepang+Test+2 Uch, Rossi bardzo rozczarowany... Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Kiedy pierwszy wyścig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 8-go kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzieki piórko :* :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 You are welcome, Shad :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Chyba wyjaśniła się kwestia transmisji MotoGP w sezonie 2012: http://motosp.pl/2012/03/motogp/motogp-w-polsacie-sport/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dlaczego nie na tvp1 haha nie mam polsatu Sport. Można gdzies tanio kupic antene żeby mi go odbieralo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja np mam N-kę i wystarczy kupić decoder Polsatu cyfrowego z najtańszym abonamentem (20 zł/ miesięcznie) - i hula! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nareszcie będę miał MotoGP - a już planowałem przejście na N-kę :buttrock: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 muszę coś z tym pokombinować - moze kupie nowy televizor, ale ja nie ogladam tv ... hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nareszcie będę miał MotoGP - a już planowałem przejście na N-kę :buttrock: Hehe, to się nazywa mieć wyczucie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ciekawe kto będzie komentował, jak znam Polsat to pewnie Andrzej "Wziął stopy Krzynówka między swoje uda..." Janisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To nie Szpakowski? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Szpakowski? To on jeszcze żyje :icon_razz: ? Polsat załatwiony - już hula, 6 m-cy za darmo i nawet dysk zewnętrzny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 W cenie, a nie za darmo. Taka duża a nie wie, że nie ma nic za darmo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi