GT 80 Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 1.to było do kraska a nie do ciebie2.krasek nie jest u siebie, nie lubie ludzi którzy na wejściu wyklinaja wszystkich3.odbyłem z nim rozmowe na gg, która zarzutowała na mój ostatni post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Października 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 STRACIEŁEM CIERPLIWOŚĆ!!!Kolesie "zły człowiek" i "krasek" są zbanowani. Jeżeli wrócą tu i zaczną robić takie bydło jak w tym temacie, ich IP zostaną zblokowane na amen. Tzn już się tu nie pojawią. Póki co pomachajmy im na do widzenia. GT 80 - ostrzeżenie za chamską odzywkę. Jak nie potrafisz utrzymać poziomu tego forum, to trzym gębę na kłódkę, bo się naprawdę wkkkkkk*wie!!Rysiek - ostrzeżenie za podejmowanie niepotrzebnej pyskówki, sprawieldiwość musi być.BartMFK - mam Cię pod lupą...Na razie tyle. Będę obserwował co tu się dzieje. ALE PRZEGIĘCIE BYŁO NA MAKSA!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Sorki, ale poniosło mnie. Nie powinienem kierować się przy pisaniu postu rozmową na gg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Brawo dla moderatora 8) precz z bydłem :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 tylko szkoda ryśka dostało mu się trochę niepotrzebnie i małozaslużenieale co zrobic...jesien w pęlni, zima na horyzoncie i frustracje wychodzą młodszym wiekiem 4umowiczontrudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 spoko Domino spodziewalem sie łorninga :mrgreen: kolesie urwali sie z choinki w zyciu nie dosiadali sprzeta wiekszego od simsona a cwaniakuja a wracajac do temata palenie gumy na ecie to zly pomysl silnik osto dostaje na suchym i szorstkim asfalcie jest to nie niewykonalne przod eci jest za lekki nawet jak go przydusisz to bedzie podrywac go do gory po drugie 21 kucy to za malo o jakies min 30 :buttrock: jesli lubisz sobie pokrecic rogale lub koleczka to tylko na mokrym asfalcie lub kostce betonowej ewentualnie na chodniku :buttrock: :) zostaja na dlugi czas ladne czarne smugi od kapcia :buttrock: moje przed kolesia klatka sa juz ponad 2 tygodnie i wcale nie maja ochoty zejsc :) ale na MOKRYM na sychym nie da rady :banghead: :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 ej, rysio. dla twojej informacji: zły człowiek ma Hayabuse i salon z motorami, Krasek ma MZ 251, ale tylko przez to ze mu rodzice kasy niechcą dać na motor i sam sobie na nią zarobił, a ja mam Fazerke 1000. więc mnie nierozśmieszaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 aha, i jeszcze co do MZki, mówiłeś że się nieda palić gumy i w ogóle nic takiego hardcorowego? to patrz:http://e-go.pl/motodawcy/viewtopic.php?t=688&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 widac ze oponka waska i zapewne slik po 2 zalezy od asfaltu po 3 i tak zdania nie zmienie to katorga dla etki potem sprzeda jak nie katowana :buttrock: a hayabuse to ma chyba 50 ccm z firmy ROMET :mrgreen: :buttrock: widac ze rasowe dresy :mrgreen: :buttrock: a na przyszlosc jak cos chcecie powiedziec to z kultura to nie forum dresow tylko motocyklistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 w dresach to ty spać chodzisz :buttrock: . hehe, a ty co masz za fure, pochwal się. moze twoja to jest Hayabusa 50ccm, bo zły człowiek ma napewno 1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 ja mam etke 251 sam na nia zarobilem i sam place za czesci i paliwo w dresach nie chodze od chyba 15 lat moze i zly czlowiek ma haje ale rozum nie dorasta do pojemnosci silnika ale to typowe u spolecznosci dresiarskiej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 no wiesz kolo, ja w dresach nigdy niechodziłem, eheheheh. a co do złego człowieka, to bys się zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Busa i salon. Dobre :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 no wiesz, niechodzi o jakiś tam niewiadomo jaki salon. ma tam używane furki, części i tego typu sprawy. no w sumie to salon, ale wiem że to głupio brzmi, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 że co każde mot jest do tego swoją drogą wszystkim idzie palić, kilka tygodni temu miałem okazję widzieć jak grupka małolatów zajeżdżała simsonki-a szło im to nawet całkiem,całkiem palili,latali na kole a niektórzy nawet trzymając kierychę jedną ręką no pewnie ja na jawce mieliłem, fakt że nie na asfalcie tylko na kostce brukowej ale jakie to ma znaczenie ważne ze można. a jak jawką z tą potężną mocą można to chyba mzetką też :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi