michal750 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Szczegóły:http://allegro.pl/show_item.php?item=2084434048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 po co komu sportowy wydech do nie sportowego motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 po co komu forumowicz który nic nie wnosi?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 po co komu forumowicz który nic nie wnosi?pzdrPo co komu mod, który nie potrafi zaprowadzić porządku w temacie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Po co komu mod, który nie potrafi zaprowadzić porządku w temacie?? Pozdrawiam Po co komu użytkownik,który nie potrafi sprzedać motocykla?Pozdrawiam Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Beznadziejne wpisy,ale dziekuje za podbicie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Heheh jeszcze ta F4 by złoiła dupę R6. post edytowałem żeby nie było niegrzecznieDla Twojej wiadomości YUBY , po pierwsze moto sam nie jeździ więc sam z siebie dupy złoić nie może.Po 2 - sadzając na F4i R6 dwóch równych motocyklistów F4i była by słabsza.Po 3 - co ma oznaczać sprzedam sportowy tłumik do niesportowej maszyny?To jakiś chwyt marketingowy?Zakładam że wtrącasz swoje 4 gorsze bo Ci się nudzi, albo sprzedający jest Twoim znajomym/Po 4 bywałem na WMMP i na podium Twojej szanownej osoby nie widziałem, a starasz się stworzyć wizerunek prawie mistrza Polski.Ogarnij się chłopie. Edytowane 28 Stycznia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Ej, czerwononosy, że tak zapytam - czego Ty cierpisz? Skoro ktoś go wyprodukował, widać jakiś popyt jest. Może producent zna odpowiedź na Twoje pytanie...pisałeś już? Po 4 bywałem na WMMP... Które miejsce? Latałeś na gumie na Sławiniaku? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Saul żeby zaprowadzić porządek w temacie i na FM - trzeba by cię zbanować :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja sie w temacie wyczerpałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi